pentrucasamea.ro

- Advertisement -

dubaiaromas.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Emanoil Bocăneanu: prefectul mafiot

Judecătorii Curţii de Apel Galaţi au admis contestaţia formulată de Direcţia Naţională Anticorupţie în dosarul prind arestarea preventivă a fostului prefect Cătălin Emanoil Bocăneanu.
DNA a contestat decizia luată la Tribunalul Galaţi prin care fostului prefect i s-a înlocuit măsura arestului preventiv cu arestul la domiciliu. Astfel, în urma deciziei Curţii, Bocăneanu va rămâne după gratii, anunță publicația Viața Liberă.

Bocăneanu a mai fost arestat preventiv, în noiembrie 2013, el fiind eliberat sub control judiciar. Potrivit procurorilor, Emanoil Bocăneanu a fost acuzat de trafic de influenţă (trei acte materiale), şantaj, delapidare, abuz în serviciu contra intereselor persoanelor, abuz în serviciu contra intereselor publice, instigare la infracţiunea de abuz în serviciu contra intereselor publice, instigare la infracţiunea de folosirea, în orice mod, direct sau indirect, de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informaţii, fals în declaraţii şi instigare la fals intelectual.

Judecătorii gălățeni au considerat că acesta nu este un pericol public și l-au eliberat sub control judiciar. Ieșit din beciul Poliției, Bocăneanu a fost arestat din nou, sub acuzația că ar fi comandat asasinarea principalului martor din dosarul în care e anchetat pentru fapte de corupție.

Fostul prefect de Galați ar fi întocmit un asasin plătit pentru a scăpa de martorul principal al procurorilor în procesul în care e cercetat pentru șantaj, trafic de influență și abuz în serviciu. Cel care urma să înfăptuiască asasinatul a mers însă la poliție, iar Bocăneanu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Sursa: evz

 

Filmul acțiunii mafiote

Povestea desprinsă din filmele cu gangsteri începe în Arestul Poliţiei Galaţi. Bocăneanu a fost arestat pentru luare de mită şi şantaj în perioada 15 noiembrie-6 decembrie 2013. În celulă, el s-a împrietenit cu un interlop brăilean, cercetat pentru tentativă de omor. Bocăneanu i-a cerut interlopului să-i facă rost de un asasin plătit pentru a se răzbuna pe Ileana Schipor, care a dezvăluit la DNA mai multe nereguli.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET:  

17 Vizualizari

- ADS -

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.