pentrucasamea.ro

- Advertisement -

dubaiaromas.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Eugen Nicolicea a făcut Dreptul la 50 de ani, la Spiru Haret, forma de Învăţământ la Distanţă

Eugen Nicolicea, unul dintre parlamentarii care au propus mai multe amendamente la legile Justiţiei, nu vrea să declare unde a făcut Facultatea de Drept şi în ce an a absolvit. 

Potrivit CV-ului publicat pe site-ul Parlamentului, Eugen Nicolicea este de profesie inginer. Deputatul PSD a absolvit Facultatea de Electronică – secţia Calculatoare Electronice. Nici aici nu sunt precizate Universitatea şi anul.

Jurnaliștii de la Adevărul au aflat unde a terminat Facultatea de Drept deputatul PSD Eugen Nicolicea, preşedintele Comisiei Juridice din Camera Deputaţilor.

Potrivit sursei citate, Nicolicea a rămas repetent la prima facultate absolvită la Timișoara, Facultatea de Automatizări, unde a intrat în 1976, iar a doua facultate urmată a fost Dreptul la Universitatea Spiru Haret, filiala din Drobeta Turnu Severin, forma de „Învăţământ la Distanţă”.

Un fost profesor de la filiala din Drobeta Turnu Severin a Universităţii Spiru Haret a afirmat că Eugen Nicolicea era student acolo „la nivelul anilor 2008 sau 2009” şi că a urmat doar trei ani de facultate, pentru că a făcut doi ani într-unul singur. „În acelaşi timp făcea aceeaşi facultate şi nevasta, şi fiica lui”, susţine profesorul.

Astăzi, deputatul PSD a refuzat să comenteze acest subiect.

Eugen Nicolicea este deputat din anul 1992. Biografia sa oficială de pe site-ul Camerei Deputaţilor arată că este absolvent a două facultăţi: Electronica şi Dreptul. La niciuna dintre ele însă nu se spune unde a absolvit şi în ce an.

Soția lui Nicolicea, numită șef la Transgaz

16 Vizualizari
Sursă Citeşte mai mult pe Adevărul.ro.

- ADS -

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.