pentrucasamea.ro

- Advertisement -

dubaiaromas.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

EXISTA justitie in Romania? Daca ai bani DA!!!!!

Romania in ultimi 22 de ani a fost furata de TOTI cei care au fost la putere,opozitie,parlament,senat,sefi de institutii apartinand statului,posta,electrica,gaz  etc. In tot acesti anii au fost persoane care sau imbogatit peste noapte,(asa numiti baieti destepti) care nu fac parte din partide politice, dar sunt sustinuti de TOATE partidele politice, si implicit EI cotizeaza la acestea in campani electorale, Acesti „oameni”sunt protejati si de justitie(asta asa mai frumos, sa nu spun ca au cumparat 99,99% din „justitie”)

Nu pot sa ma abtin sa nu imi spun parerea despre o mare prostituata de lux. numita,   “Justitia din Romania” este in proportie de 99,99% corupta jegosa,imputita, si populata doar de niste hoti,criminalii,spagarii ordinari,care nu fac altceva decat sa isi faca avere pe spinarea poporului, si sa faca ce vrea maciuca lor, nimeni nu le poate face nimic

Sa revenim la „HOTI” nostri, Daca prin absurd unul din aceste”japite”  sunt cercetati de „justitie”totul se transforma intr-o scena de teatru, replica este simpla”razbunare politica,dosar politic,santajare etc” cu toate ca toata lumea stie ca acele persoane sunt niste hoti imputiti,j”justitia” le da NUP(neînceperea urmăririi penale) sau 1-2 ani cu suspendare,sau daca nu sunt posibile astea se amana judecarea pana la prescrierea faptelor, TOATE astea sunt valabile pentru „hotii” de lux, adica cei care fura miliarde de lei/euro, sau daca ai: functie mare,parlamentar,senator,”om de afaceri”judecatori,avocatii, magistrati,militienii,primar,prefect. mai pe romaneste daca ai contul bancar gros,relatii, sa poti cumpara „justitia”

Daca esti un „jeg” muritor de foame si furi o paine pentru ca nu ai ce manca,esti catalogat  urgent ca pericol social si bagat intre 3-15 ani de inchisoare cu executare,Normal daca furi o paine, nu iti permiti sa dai miliarde la judecatorii, Ex. sunt foarte multe.

Oare ce ar fi ca sa ne apucam toti romani de furat, si daca prin absurd suntem prinsi sa urlam ca este un dosar politic,razbunare politica etc…

Uitati o stire aparuta azi: Fostul premier a fost achitat pentru acuzaţie de luare de mită. Alţi doi acuzaţi, Ioan Melinescu şi Ristea Priboi, au fost şi ei declaraţi nevinovaţi.Decizia instanţei poate fi atacată cu recurs.

Oare ce vor face procurorii? de fatada vor face recurs, Recursul se va judeca la anul, in ziua recursului acuzatul va avea o raceala la „ovare”nu se va prezenta, atat vor trage de timp pana faptele se prescriu.
Viva romania

Numai o minte diabolica mai poate crede in Justitie. in Romania

13 Vizualizari

- ADS -

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.