elefant.ro
answear.ro
otter.ro

Firea și Olguța le promit sex oral celor care vin să susțină PSD-ul

7

După o primă seară în care la protestul organizat de PSD s-au strâns mai puțini pensionari decât la o banală promoție de tigăi, nume importante ale partidului condus de infractorul condamnat definitiv Liviu Dragnea au decis să preia inițiativa și să pună gura la creșterea numărului de protestatari.

Astfel, Gabriela Firea și Olguța Vasilescu vor conduce o armată de pesediste dispuse să le ofere sex oral tuturor celor care vin să susțină guvernul penal condus de marioneta Grindeanu. Primărița Gabi Firea chiar a fost azi într-o vizită de lucru pe centura Capitalei, ca să se pună la curent cu cel mai noi tehnici de sex oral. Olguța n-a participat, invocând că ea e tobă pe subiect.

Analiștii politici spun însă că demersul celor două pesediste nu pare deloc gândit. ”Asta cu sexul oral pare mai degrabă un fals cadou”, apreciază reputatul Decebal Popescu. ”Pentru că, hai să fim serioși, votanților PSD nu li se mai scoală de ani buni. Ăștia trebuie momiți cu ulei și făină, nu cu sex oral. Pare că Firea și Olguța pur si simplu visează să fac sex oral unei mulțimi și nu știu cum să ne-o zică.” sursa; timesnewroman.ro

670 Vizualizari

- ADS -

7
Leave a Reply

avatar
7 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
vadimdecebalVladolgutameme Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Adrian
Guest
Adrian

particip!

vadim
Guest
vadim

Particip, Lia Olguţa Vasilescu!!

meme
Guest
meme

particip!!!!!!!!!!!!!

olguta
Guest
olguta

vreau si eu!!!!

decebal
Guest
decebal

o vreau pe olguta vasilescu!!

Vlad
Guest
Vlad

Particip Gabriela Firea!!!

daniel
Guest
daniel

PARTICIP