pentrucasamea.ro

- Advertisement -

dubaiaromas.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Fiul lui Nicolas Sarkozy”la cersit” in romania

Dupa ce Romani sunt facuti in tot felu in tara de origine a rasizmului,Franta viva la france („la mort de France”)  Azi un imputit de francez-marocan (pardon tigan cum sunt numiti in spania) a mai dat inca o palma romanilor,

Românii au fost ironizaţi din nou în Franţa, în cadrul unei emisiuni radiofonice, în care umoristul francez de origine marocană Jamel Debbouze a propus o soluţie „salvatoare” pentru echipa de fotbal a Hexagonului, respectiv un căpitan român care să cerşească mingea, „Ar trebui să avem un căpitan român în echipa Franţei. Îţi imaginezi un căpitan român? Vă rog, daţi-mi mingea pentru copii. Asta va face un român!”

Donati pentru o persoana cu handicap!!!

Problema este ca aceste japita faceau scandal acum ceva ani cand urlau peste tot ca tigani sunt discriminati in romania,Acum spalati-va pe cap cu ei mai …. Acum fie vorba intre 2 popoare (francofone) stiu tigani de ce prefera franta, acolo sunt rudele pierduite acum 2000 de ani!!!!

Cum sunt francezi! Pedofili si homosexuali. Un cetatean francez de 49 de ani a fost prins in flagrant intr-un hotel din Dej in timp ce intretinea raporturi intime cu doi baieti de 15 si 16 ani. A fost retinut imediat mai ales ca nu ar fi prima data cand ar face asta.  Normal la ce femei ai ei , su curcile sunt mai bune ca ele.iar barbati si copii sunt fotomodele pentru ei.

Sa nu mai zicem ca sunt un popor care nu au castigat un razboi de cand au fost”fatati”

Azi a mai aparut o stire interesanta: Pierre Sarkozy, cunoscut în lumea muzicii sub numele de Deejay Mosey, a mixat vineri seară în Club Fratelli din Capitală. Pentru prestația sa a primit un onorariu de 6.000 de euro. Sarkozy Jr. nu i-a surprins pe organizatori cu pretenții exagerate. După recitalul care s-a încheiat în zori, fiul lui Nicolas Sarkozy  a părăsit România cu primul avion.  potrivit rtv.net.

Eu nu am auzit de acest mare Dj.(un francez …) si nici nu stiu cine dracu la mintit ca stie sa cante.(asta este ca Nikita)

Si bancuri  cu Francezi:

Un cuplu de francezi nu are copii. Pana la urma sunt indemnati sa vorbeasca cu un doctor american. Cei doi soti ajung in America , obtin o programare la consultatie.

Cum ei nu stiau engleza si nici doctorul franceza nu au alta solutie decat intelegerea prin gesturi.

Doctorul le mimeaza ca vrea sa-i vada in „actiune”. Un pic jenati cei doi soti trec la „treaba”.

Doctorul ramane un moment cu bratele incrucisate si dintr-o data striga: -STOP!

Merge la birou si scrie o reteta.

Foarte fericiti cei doi se intorc la Paris , intra in prima farmacie unde intreaba farmacistul:

Aveti Triteoterol?

Perplex, farmacistul reflecta putin… Triteoterol… Triteoterol…, nu, nu am asa ceva.

Sunteti sigur, uite reteta primita de la medic, spune barbatul si ii arata hartia scrisa.

Ei, dar ati citit aiurea, aici scrie: Try the Other Hole! (Incearca alta scula de roman 🙂  )

Cate viteze aveau tancurile franceze in al doilea razboi mondial ?
Cinci: patru in marsarier si una inainte
Bine-bine, dar la ce le folosea aia inainte ?
Pentru eventualitatea in care ar fi fost atacati din spate.

Pierre Sarkozy,ce faci cu bani cersiti de la Romani? Iti ajung pentru o liniuta? (ai grija bani romanilor sunt blestemati)

 

Articol pamflet si trebuie tratat ca atare!

 

24 Vizualizari

- ADS -

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.