pentrucasamea.ro

- Advertisement -

dubaiaromas.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Fostul premier islandez, judecat pentru criza financiara

Intr-o tara civilizata, si normal, unde justitia nu este corupta, si locuitorii sunt o populatie,nu ca la noi. Este ceva normala acesta intamplare.

Fostul premier islandez, Geir Haarde, va fi judecat de un tribunal special, pentru neglijenţă în administrarea crizei financiare din 2008, când principalele trei bănci ale ţării s-au prăbuşit,

 

Opinia publică este divizată în legătură cu acest dosar – unii oameni consideră că Haarde joacă rolul de ţap ispăşitor, în timp ce alţii cred că este esenţial să fie tras la răspundere după colapsul financiar al ţării.Alegătorii islandezi au respins de două ori propuneri de plată a celor circa patru milioane de euro pe care guvernele britanic şi olandez le-au cheltuit pentru compensarea cetăţenilor care şi-au pierdut banii în urma prăbuşirii Icesave.Premierul Johanna Sigurdardottir a avertizat că „a fost aleasă cea mai proastă opţiune”, după ce electoratul a spus nu la referendumul din aprilie.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET:
Toate astea sunt datorate Revolutiei Islandeze, de acum 2 ani,Bafta poporului Islandez. Pentru ca populatiei romane, nu ii putem spune asta.
1) Eu  ma intreb, oare in romania cand va fi condamnat cineva pentru devalizarea tarii.?
2)Si ce pedepse vor primi?
Incerc eu un raspuns.
1) Niciodata!
2) ZERO
1
15 Vizualizari

- ADS -

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.