pentrucasamea.ro

- Advertisement -

dubaiaromas.ro

- Advertisement -

fashiondays.ro

- Advertisement -

Gabriela Cristea e OBSEDATĂ sexual?!

0

Gabi Cristea  a fost făcută cu ou și cu oțet de fanii săi, într-o postare de pe Facebook-ul vedetei, pentru că în ultimul timp, după părerea lor, aceasta aduce în discuție doar elemente legate de sexualitate.

Astfel, au rugat-o ca în anul 2019 să fie mai ponderată si sa lase discutii despre relatiile sexuale pe tema altora, si nu al emisiunea ei care este de cu totul alt profil.

„Doamna Clonda, daca dupa dumneavoastra o femeie nu rezista fara sex, decat daca o face de trei, patru ori pe saptamna …ce ziceti de femeile credincioase care stau si isi ingrijesc sotii care au suferi AVC-uri, accidente…etc… Si nu isi mai fac datoria de barbat si tot nu il parasesc,au grija de ei si nu cauta sex in alta parte…nu va suparati, dar sunteti un pic obsedata sexual, doar sexul este prezent in patetica dumneavoastra emisiune… P.S. eu am grija de sotul meu paralizat de trei ani si nici prin gand nu am, sa caut sex in alta parte..pentru ca nu doar sexul ne-a legat….obsedata naibii…” a fost doar unul dintre mesajele lasate de fani.

 

erotica.ro - Sex Shop Performant

26 Vizualizari

- ADS -

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.