pentrucasamea.ro

- Advertisement -

dubaiaromas.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Galaxy Note 8 va fi lansat pe 23 august

Samsung Galaxy Note 8: Preț, specificații, precomenzi

Producătorul coreean Samsung a anunţat data la care va avea loc evenimentul de lansare a smartphone-ului Galaxy Note 8.

Ceea ce era doar un zvon apărut în urma declaraţiilor neoficiale ale unor reprezentanţi anonimi ai companiei, s-a confirmat. Samsung a anunţat că va organiza evenimentul Unpacked pe 23 august, la New York.

Sub denumirea Unpacked sunt cunoscute cele două evenimente anuale pe care Samsung le organizează în primăvară, respectiv vară-toamnă, pentru lansarea celor mai noi flagship-uri din seriile Galaxy S şi Galaxy Note.

Ca şi anul trecut, Samsung devansează lansarea următorului Galaxy Note cu câteva săptămâni. Motivul, cel mai probabil, este dorinţa producătorului coreean de a prinde mai mult timp pe piaţă cu Note 8 înainte ca Apple să lanseze următorul iPhone.

Din informaţiile de până acum, se pare că Galaxy Note 8 va avea un ecran similar cu cel al modelului Galaxy S8, adică de 6,2 inch. Smartphone-ul va dispune şi de un sistem foto cu două camere – fiind primul flagship Samsung care foloseşte o astfel de tehnologie.

Fiecare dintre cele două camere foto va avea 12, iar în imediata lor apropiere va fi plasat senzorul de amprente. Ca orice smartphone din serie Note care se respectă, din dotarea lui Note 8 nu va lipsi tradiţionalul S Pen.

Preţul vehiculat este de 900 – 1.000 de euro.

 

 

Specificații Galaxy Note 8: Ecran AMOLED cu un format nou

Primul ”suspect” îl constituie ecranul: acesta este așteptat un model ”Infinity Display”, adică fără rame, să fie tot ecran AMOLED și tot curbat, pe modelul Edge. De asemenea, va avea, ca și Galaxy S8, un aspect de 18,5:9. Cât privește rezoluția, nu există informații clare, însă Samsung optează de regulă să își prezinte noile tehnologii pe gama Note, astfel că rezoluția ar putea fi 4K UHD, o premieră pentru grupul coreean.

Ecranul ar urma să fie, însă, de 6,3 inchi, puțin peste cei 6,2 inchi, cât are Galaxy S8+. Ca mărime fizică, însă, Note 8 ar urma să fie chiar mai mic, deoarece ecranul va ocupa o suprafață mult mai mare din partea frontală a telefonului.

Memorie de 6 GB

Cât despre stocare, informațiile de pe internet arată că ar fi vorba de două versiuni, de 64 GB și 128 GB. Pe de altă parte, este posibil ca Samsung să majoreze cantitatea minimă de stocare la 128 GB, din moment ce Note 8 ar urma să concureze noul iPhone 8 de la Apple începând cu septembrie.

La capitolul procesor, este de așteptat să vedem un Exynos 8895 produs tot de Samsung și, în alte versiuni, Snapdragon 835 de la Qualcomm, potrivit BGR. Cât despre memoria RAM, informațiile arată trecerea la 6 GB, spre deosebire de cei 4 GB de pe Galaxy S8. Pe de altă parte, modelul Galaxy S8 Plus are deja 6 GB, astfel că e logic ca Note 8 să egaleze acest aspect.

Samsung Galaxy Note 8: cameră duală

Germanos.ro
În privința camerei, se așteaptă trecerea la un sistem cu două module de cameră, pe modelul celor de pe iPhone 7 Plus. Acestea ar urma să aibă 12 megapixeli. De altfel, analistul Ming-Chi Kuo, de la firma de brokeraj KGI Securities, spune că trecerea la o cameră duală este ”cel mai important upgrade” pentru Note 8.

În fine, bateria ar urma să aibă 3.300 mAh. Sistemul de operare este așteptat să fie tot Android, dar ”altoit” cu noua interfață a Samsung, Grace UI.

Cum este un smartphone din gama Note este clar că va veni și cu un stylus, informațiile disponibilă arătând că va fi o nouă versiune, îmbunătățită, a S Pen.

Samsung Galaxy Note 8: Unde este plasat senzorul de amprentă

La fel ca gamele anterioare, și acesta va avea senzor de amprentă, scaner de iris -așa cum era și pe Note 7, dar și rezistență la apă.

Cum însă ecranul ar urma să ocupe toată suprafața frontală a phablet-ului, rămâne în suspensie locul unde va fi instalat senzorul de amprentă. Pe Galaxy S8, acesta se află în spate, lângă cameră. Dar Apple lucrează la integrarea senzorului de amprentă de pe iPhone 8 direct în ecran. Cum, însă, Samsung va produce ecranele OLED de pe iPhone 8, este logic de presupus că dacă iPhone 8 va avea senzorul de amprentă integrat în ecran, atunci și Note 8 va avea aceeași facilitate.

BGR a prezentat recent o serie de concepte realizate de către producătorul de carcase Ghostek, iar pe acestea senzorul este prezentat pe partea din spate a smartphone-ului, lângă camera duală.

cel.ro

Samsung Galaxy Note 8: Preț de 999 de euro?

Cât privește prețul, VentureBeat scrie că Note 8 ar putea costa 999 de dolari în SUA și 999 de euro în Europa. Măsura ar veni pentru a contracara iPhone 8, care ar urma să aibă un preț de bază de 999 de dolari.

Anul trecut, Note 7 a fost disponibil în Europa începând cu 2, 9 și 16 septembrie, iar în România a ajuns din data de 16 septembrie. Astfel, putem presupune că noul Galaxy Note 8 își va face apariția tot în luna septembrie.

În privința precomenzilor, experiența de anul trecut ne arată că Note 7 a fost disponibil la retaileri precum Emag și QuickMobile, astfel că și în cazul Galaxy Note 8 precomenzile ar putea lua aceeași cale.

De asemenea, este foarte posibil să vedem opțiunea de precomandă pentru Galaxy Note 8 și la principalii operatorii telecom din România, respectiv Orange, Vodafone, Telekom,  Digi.

201 Vizualizari

- ADS -

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.