pentrucasamea.ro

- Advertisement -

dubaiaromas.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Haznaua extremei socialiste. Ce crede presa germană despre USL

Atunci cand descriu postul de televiziune, jurnalistii germani afirma ca. Antenele 123, sunt posturi tv politice si  tabloidizate, care fac  reclama permanenta unui singur „clan”, creat de patronul, domnul profesor, redactorul-sef etc. al postului, Dan Voiculescu, sub numele de USL. unde sunt mai  multe adunaturi. PSD+PC+PNL= USL.

In sondaje, USL se situeaza la 56%. In iunie vor avea loc alegeri locale in Romania, in timp ce in noiembrie se vor organiza alegeri parlamentare. Nababul Crescent Dan Voiculescu  nu este seful  partidului, insa la pus la inaintere, pe un nimeni, care nu imi aduc aminte cum il chema, stiu ca in partid este strigat CUTU.

Cotidianul german xxx  prezinta si promisiunile electorale ale lui Dan Voiculescu , subliniind-o pe cea conform careia fiecare roman care ii va vota, va primi cate  20.000 de euro. Bani proveniti din Bani poporulu, care au fost sustrasi din firma Crescent

„Partidul lui Voiculescu  este considerat, printre altele, drept un posibil canal colector pentru ascunderea dosarelor penale, a tuturor haznalelor, din toate partidele, care se scufunda.

 

Articol adaptat. adica schimbat unele nume.

14 Vizualizari

- ADS -

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.