pentrucasamea.ro

- Advertisement -

dubaiaromas.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

„Hoti de la putere”,Curati daca intra in opozitie

Tot auzim la Tv. opozitia,PSD+PNL+PC= USL ca  ca cei de la PD-L sunt niste hoti, Copilotul fantose din PSD chiar a facut pe blogul personal, cat si un site special, harta/mafia PDL,  in mare parte are dreptate, PDL este o mafie, ce uita fantosa sa spuna(dupa parerea mea intentionat) este ca si PNL,PSD.PC.=USL,  au mafie, poate mai mare ca celor din PDL.  dar dupa cum se stie, in Romania curvele politice, dupa o orgie in grup, se spala si sunt ca noi, curate,cinstite,virgine etc.

Azi am dat de un articol, in care se spune ca „securistul”felix, curteaza pentru o orgie demna de cartea recordurilor, Problema este ca pentru a organiza acesta orgie, „clanul” USL mai are nevoie de „prostsituate”si in acest fel a iesit la agatat, In acest fel:

Foto Google

Liviu Câmpanu (UNPR) îl acuză pe Dan Voiculescu că i-a oferit managementul unei staţii locale a Antena 1 în schimbul înscrierii în PC şi racolării altor parlamentari prin aceeaşi reţetă.

Un astfel de târg a fost negociat în luna februarie de Voiculescu cu senatorul UNPR, Liviu Câmpanu. Mai mulţi sorţi de izbândă a avut însă liderul PC cu senatorul PDL de Bacău, Vasile Nistor.

După adeziunea sa, Nistor a devenit preşedinte executiv al PC şi a căpătat controlul staţiei Antena1 din judeţ, iar Voiculescu a vândut în franciză toate staţiile din Moldova partenerului acestuia, băcăuanul Costică Rusu, afacerist cunoscut pentru influenţa sa în mediile politice locale. Continuarea pe EVZ.ro Sincer merita citit tot acel articol.

In concluzie, daca este la putere si esti „hot”  hai la noi, ca te lingam in fund, pana esti cel mai cinstit din lume,Si vei mai si primi cadou, stati de televiziune,si locuri privilegiate in sondajele de opinie, organizate de casele de sondare anala, a trustului & co.

Un articol asemanator am scris si AICI

Daca cineva crede ca exista in Romania un partid, sau politician . interesat de binele poporului, este un imbecil, Nu exista asa ceva, interesele sunt doar de clan mafiot, care vor sa ajunga la os, pentru a mai aduna ceva avere,

Fac o precizare in ce am spus eu mai sus se incadreza 99.99% din politicieni, stiu ca blogul este monitorizat de PSD,

18 Vizualizari

- ADS -

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.