pentrucasamea.ro

- Advertisement -

dubaiaromas.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Hrebenciuc, Iacobov şi Sechelariu clienti Monicăi Gabor

Se stie ca  Monica  Gabor, fosta Columbeanu. era si posibil sa fie si acum, o dama de consumatie, Care fregventa grupurile inalte, Avocati, parlamentarii, judecatorii, oameni de afaceri etc.

Ia uitati ce se mai spune.

Irinel Columbeanu a povestit procurorilor care anchetează „Dosarul Dinu Damaschin“ că fosta sa soţie a participat la petreceri cu Hrebenciuc, Iacobov şi Sechelariu

Fostul soţ al Monicăi Gabor, Irinel Columbeanu, i-a povestit procuro­rului care anchetează dosarul lui Dinu Damaschin că i s-a povestit că fosta soţie a participat la petreceri , la Slănic Moldova, cu fostul primar al Ba­că­ului, Dumitru Se­chelariu, cu omul de afa­ceri Dumitru Iacobov şi cu deputatul PSD, Viorel Hrebenciuc.

Se întreţineau raporturi sexuale

„Am fost contactat de un individ din Bacău, care mi-a povestit că o ducea pe Monica la nişte petreceri organizate la un hotel din Slănic Moldova şi că acolo se între­ţineau raporturi sexuale, înţelegând că Damaschin era unul sau principalul furnizor de tinere unde veneau bărbaţi impor­tanţi, respectiv un anume Iacobov, un anume Se­che­lariu, un anume Hrebenciuc, interesaţi să în­treţină relaţii sexuale. Am înţeles că iniţial se dansa pe mese şi ulterior se întreţineau relaţii se­xuale în camerele de hotel. Precizez că cele relatate în presă şi la tv de curând privind destăinu­irea lui Monica adresată mie înainte de căsătorie reprezintă adevărul la fel şi menţiunile făcute în prezenta declaraţie.

Amendată pentru prostituţie

Am mai auzit că Mo­nica a fost amendată pentru prostituţie, în anii tre­cuţi în Bacău, la fel şi în Bucureşti, în urma unei razii la Hotel Bucureşti. Consider că Monica a fost o victimă a lui Dinu Damaschin în traficul de persoane. Tot Monica mi-a precizat că sora ei, Ramona, a fost violată de Dinu Damaschin“, a declarat Irinel Columbeanu în faţa procurorilor DIICOT. 
Procuratura a re­nun­ţat să-l mai ancheteze pe Dan Constantin (Di­nu) Damaschin, deoare­ce acesta a decedat la mij­locul lunii februarie, dar magistraţii au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a inculpaţilor Eugen Mihai Mereuţă, zis Genu, şi Cla­udiu Ciucă, complici ai lui Damaschin. 
Irinel Columbeanu a declarat că, „după ce a început divorţul, am fost contactat de o serie de senatori şi senatoare, care mi-au povestit prin ce a trecut Monica, la Slănic Prahova“. „Prin recurenţă, lucrurile duceau la Damaschin şi apoi către alte persoane. Mi-ar fi plăcut să existe un răsunet al acestui caz şi dacă nu erau implicate perso­na­lităţi“, a mai spus Irinel Columbeanu.

Damă de companie

Columbeanu le-a po­vestit procurorilor DIICOT Bacău şi cum a cunoscut-o pe fosta lui soţie, cum a evoluat re­laţia lui cu Monica Gabor şi cum a ajuns aceasta să fie exploatată fizic şi chiar violată. Columbeanu le-a oferit procuro­rilor detalii despre modul în care Dinu Damaschin ar fi obligat-o pe Monica Gabor să se prostitueze, apelând la ameninţări. „Monica mi-a spus că, în urmă cu ceva ani, Dinu Damaschin a cunoscut-o într-un bar din Bacău şi că i-a formulat oferta de a ajunge fotomodel cu sprijinul său şi am înţeles că ajunsese să aibă controlul asupra ei şi că aceasta ar fi lucrat şi la o anume asociaţie a lui privind drepturile omului. Am înţeles de la Monica că trebuia să facă ce-i solicita el şi că astfel o ajută să devină fotomodel. Astfel, am înţeles că Dinu Damaschin a început să-i prezinte diverşi bărbaţi, că o scotea tot timpul la restaurante pentru a se întâlni cu bărbaţi din anturajul său, Monica spu­nându-mi că primea bani de la Dinu Damaschin, probabil a precizat că şi de la bărbaţii din anturajul sus-numitului, dar nu‑mi mai aduc aminte la modul detaliat cu privire la acest din urmă aspect precizat. Ulterior, am în­ţeles că Dinu Damaschin i-a cerut mai mult Moni­căi decât să ţină compa­nie unor bărbaţi, în sensul că ar fi trimis-o să se întâlnească cu un tip foarte important, care a dus-o la un hotel din apro­pierea localităţii Ba­cău, unde acesta pur şi simplu a violat-o, adică a obligat-o prin constrângere fizică să aibă raporturi sexuale cu acesta“, a susţinut Columbeanu.

Îi era teamă

Omul de afaceri a precizat că Monica i-a spus despre modul de viaţă pe care îl avea înainte de a-l cunoaşte. Irinel a declarat că ar fi încercat să o convingă să depună plângere împotriva agre­s­o­rului, însă nu a făcut-o întrucât „îi era teamă şi ruşine să se ducă la po­liţie“. „Am insistat să-mi comunice numele agresorului sexual, dar aceasta nu a vrut să-mi precizeze nu­mele acestuia. Mai mult decât atât, am întrebat-o pe Monica de ce nu s-a dus să reclame această faptă, aceasta a spus că îi era teamă şi ruşine să se ducă la poliţie, înţelegând că persoana în cauză, respectiv agresorul, avea un anturaj violent în care se afla de altfel şi Dinu Da­maschin. Nu am înţeles ulteriorul demers al Mo­nicăi, că s-a dus la Dinu Damaschin şi i-a reproşat că a fost victima infrac­ţiunii de viol, res­pectiv că a trimis-o să în­treţină raporturi sexuale cu individul în cauză, şi că acesta a pozat într-o persoană care o sprijină, în sensul că l-a sunat pe individ în prezenţa ei şi i-ar fi re­proşat infracţiunea de agre­siune sexuală“, a precizat Irinel Columbeanu în faţa procurorilor.

Prostituţie pentru 200 de dolari

Monica Gabor, fosta doamnă Columbeanu, a fost obligată să se prostitueze pentru 200 de dolari, în urmă cu opt ani de zile, când încă locuia în Bacău. Informaţia apa­re în rechizitoriul procurorilor care l-au trimis pe Dinu Damaschin, presupusul ei protector, în spatele gratiilor pentru proxenetism. Gabor le-a povestit procurorilor că la vârsta de 16 ani a fost recrutată prin înşelăciune de Dinu Damaschin, care i-a promis că îi găseşte o slujbă în modelling. Acesta şi-a schimbat atitudi­nea faţă de Monica Gabor rapid şi a încercat să devină proxenetul ei. Procurorii au descris în rechizitoriu declaraţiile fostei doamne Columbeanu: „…Prin ulterioare constrângeri cu vio­lenţă fizică şi psihică a încercat să o plaseze către diferiţi clienţi influ­enţi, cât şi din lumea interlopă a Bacă­ului şi Bucureştiului (…) indicând şi aspectul că urmare a acestor circum­stanţe consumate, Da­mas­chin Constantin a ob­ţinut suma de 200 de dolari“, potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău.

Articol preluat in totalitate de pe z-ziarul.ro

 

Acesta este inceputul „vedetelor” in romania. Dame de companie, Dupa care vedete  nationale, cu aere de doamna, Dar in realitate ele sunt doar niste panarame.

Toate femeile sunt curve, in afara de mama si de sora mea, dar sa nu uitam ca si ele sunt femei. 

14 Vizualizari

- ADS -

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.