pentrucasamea.ro

- Advertisement -

dubaiaromas.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

In supermarketurile din Romania se afla un lot de rosii toxice

Rosii toxice, la vanzare in supermarketuri. Este o realitate in Romania, avertizeaza specialistii. in interior, rosiile au germeni de tomate, iar expertii spun ca rosiile cu seminte incoltite incep sa acumuleze solanina, o substanta toxica ce nu este recomandata pentru consum.

Specialistii avertizeaza ca in supermarketurile din tara noastra se afla un lot de rosii toxice.
gardenpedia.ro
”Nu este pentru prima data cand din afara vin legume si fructe cu concentratie mare de pesticide, acele rosii cu seminte incoltite nu spun nimic altceva decat ca acea pulpa este injectata pentru ca sa tina luni de zile, altfel, in mod normal, s-ar descompune”, a declarat Laurentiu Baciu, presedintele Ligii Asociatiilor Producatorilor Agricoli din Romania, potrivit B1.ro

Este graitor exemplul unui roman care a vrut sa manance o rosie cumparata inainte de Paste dintr-un supermarket. Omul a ramas socat atunci cand a taiat-o. in interior erau germeni de tomate, asemanatori unor viermi. Omul si-a dat seama imediat ca e vorba de un produs tratat chimic. Specialistii avertizeaza ca o astfel de leguma reprezinta un pericol pentru consumator. in mod natural, o rosie rezista aproximativ zece zile, insa dupa o serie de tratamente poate fi pastrata nealterata pana la sase luni.

 

29 Vizualizari

- ADS -

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.