bottegaverde.ro

INCREDIBIL: Raluca Pastramă, Nu era fată mare când a luat-o Pepe

0

INCREDIBIL, si inadmisibil, Raluca Pastramă, Nu era fată mare când a luat-o Pepe!!!!!!

Dezvăluiri din ce în ce mai incendiare despre trecutul Ralucăi Pastramă, actuala soţie a lui Pepe, apar de la o zi la alta. Dacă până acum se zvonea că nu se iubesc, acum lumea spune că Raluca nu era nici măcar virgină, aşa cum se lăuda cântăreţul.

Loredana Pastramă, sora vitregă a Ralucăi, a dezvăluit cele mai aprige secrete ale soţiei lui Pepe de la vârsta de 19 ani, când a avut primul iubit, cu care a avut o relaţie secretă şi a făcut două avorturi.

„În ochii lui (n.r. – Nelu Pastramă), Raluca era un copil exemplu. Ea învăţa foarte bine, era cuminte. Gura lumii vorbeşte că Raluca a făcut două avorturi înainte de Pepe, că a fost cusută. A avut un iubit înainte, nu a fost Pepe primul. Ştiu cine a fost primul bărbat din viaţa surorii mele, este din Glina. Tot timpul maşina ei era pe acolo, nu prea trecea pe la mine. El se lăuda că a fost la lăutari, că făcea foarte bine. Acel băiat mi-a povestit că a făcut şi a dres cu el şi că Raluca a făcut două avorturi. Şi-a cusut himenul ca să pară virgină când a fost cu Pepe. Acel băiat este sursă sigură. Nu aş putea să vorbesc dacă n-aş ştii. N-am vrut să-i spun tatălui meu pentru că l-am lăsat să o creadă fată cuminte. De la acest băiat ştiu tot”, a povestit Loredana Pastramă la CANCAN TV, de la Kanal D.

Loredana Pastramă susţine că nu vrea să-i facă rău surorii ei însărcinate, dar îşi doreşte să ştie şi tatăl ei ce are la uşă şi să audă de la ea că Raluca nu era aşa cuminte cum a crezut.

Nu imi vine sa cred, ca Ralucăi Pastramă, nu era fata mare!!!!!!!. Chiar este inadmisibila, aceasta veste. Si cer sa se alcatuiasca o comisie de ancheta ministeriala, toate astea pentru a stabili, pozitia folosita, data si ora actului sexual,  cat a durat, grosimea, lungimea madularului etc.

Si sa se stabiliasca daca, la coaserea himenului sa folosit ac cu ata de ae aur.

Este incredibil ce se intampla in romania!!!

21 Vizualizari
 zwiększyć wytrysk

Leave a Reply

Be the First to Comment!

avatar
  Subscribe  
Notify of