pentrucasamea.ro

- Advertisement -

dubaiaromas.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Interlop salvat de la moarte de SRI la Piatra Neamţ

Dupa, cum se stie, romania, este condusa de mafie, clanuri mafiote, si crima organizata. Toate astea cu complicitatea „institutilor” statului roman.

Procurorii DIICOT au dejucat un atentat cu explozibil plastic de provenienţă străină la Piatra-Neamț. Bomba a fost dezamorsată de către specialiştii pirotehnişti ai Brigăzii Antitero a SRI. Şase pesoane au fost duse la audieri la sediul DIICOT Neamţ în cazul privind tentativa de asasinat a interlopului Bogdan Mararu.

Clanurile interlope erau monitorizate de mai multe luni de DIICOT. Potrivit unor surse judiciare, trei persoane au fost prinse în flagrant în momentul în care încercau să monteze dispozitivul sub un autoturism. Cei trei ar fi avut un complice. Acțiunea procurorilor este în derulare. Bomba a fost pusă sub maşina lui Bogdan Mararu, fratele interlopului Gheorghe Mararu care a murit împuşcat în 2010. Geniştii şi pirotehniştii s-au deplasat la faţa locului şi vor interveni în scurt timp.
Împușcat de Cristian Chilat
Bogdan Mararu (36 ani) a fost una dintre victimele atacului de la 14 noiembrie 2010, de la Cafe Latoni. Atunci, Cristian Chilat a intrat într-un bar din Municipiul Piatra Neamț, având asupra sa un pistol încărcat cu șapte cartușe (pentru care nu poseda permis de port-arma) din care a tras trei focuri de arma (în zona toracica) asupra victimei Gheorghe Mararu, cu care era în relaâii de dusmănie și care se afla în aceeasi locație împreună cu fratele sau, Bogdan Mararu, si cu alte doua persoane.
Falău a fost obligat la plata daunelor
Cristian Chilat, zis Falău a fost condamnat definitiv la 19 ani de detenție și va trebui să plătească și daunele către familia lui Gheorghiță Mararu, ucis pe 14 noiembrie 2010 în cafeneaua din Piatra Neamț. Așa cum se pronunțaseră în primă instanță și magistrații Tribunalului Neamț, Falău este obligat să plătească o sumă fabuloasă, respectiv 780.000 de euro și 128.000 de lei (1,2 miliarde de lei vechi).
Cămătarii Moldovei
Interlopii din clanul Mararu şi-au început ascensiunea cu schimbul valutar efectuat în faţa unui magazin din centrul oraşului. Au evoluat la traficul cu maşini, multe furate, pentru care Bogdan Anton şi Gheorghe Cătălin au fost condamnaţi la închisoare cu executare, în martie 2006. Au scăpat doar cu condamnări fără executare la instanţa superioară, în ianuarie 2008. Familia s-a reprofilat apoi pe cămătărie şi, în ultimii ani, în domeniul afacerilor imobiliare. link

Azi, SRI, a salvat viata unui interlop, iar spectacolul a fost garantat. Eu ma intreb, cine va plati cheltuielile, salvari vieti acestui interlop.Normal, ca fraieri de romani. Ca ulteriori acesti, interlopii, sa poata teroriza, populatia. Sub protectia, statului roman.Veti spune, pai acea bomba, putea omora si alti oameni, da, dar acei „oamenii” sunt, militieni, judecatori, avocati, si alti infractorii, pentru ca in acel bloc, doar astia stau.

12 Vizualizari

- ADS -

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.