pentrucasamea.ro

- Advertisement -

dubaiaromas.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Ioan Oltean, în dosarul de corupţie de la Bistriţa

Dupa cum tot spun eu. Romania este condusa in proportie de crima organizata. ai de clanuri mafiote. In romania nu exista doctrina de partid,  Doctrina de partid, este jaful national.

Majoritatea „partidelor politice” se dujmanesc  intre ele la tv. In ralitate singurul dujman a lor este poporul roman. Si asta este parerea mea. si sunt 99.99% ca este si reala.

Azi a aparut o stire, care este una normala in romania, Tara condusa de crima organizata.

Fostul secretar de stat Ioan Andreica, preşedintele CJ Bistriţa-Năsăud, Liviu Rusu, şi alţi patru inculpaţi reţinuţi în dosarul privind deturnarea de fonduri şi corupţie vor fi cercetaţi în libertate, după ce Tribunalul Bucureşti a respins propunerea procurorilor DNA de arestare preventivă. Decizia magistraţilor Tribunalului Bucureşti a fost luată în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Cei şase sunt anchetaţi pentru deturnare de fonduri şi corupţie pentru atribuirea unor contracte de închidere a depozitelor de deşeuri.

„Inculpaţilor Sabău Ioan şi Istrate Ion le revenea sarcina identificării unor potenţiali ofertanţişi prezentării acestora inculpatului popescu Lazăr, precum şi capacitării numiţilor Andreica Ioan – la data respectivă secretar de stat, sau a lui Ioan Oltean – deputat”, precizează referatul DNA,

Numele lui Oltean apare şi în înregistrarea convorbirilor telefonice dintre Ioan Sabău şi Lazăr Popescu, administratorii unor firme implicate în tranzacţiile suspectate de procurori SURSA  

Aceste „clanuri mafiote” sunt generalizate, Diferenta este  doar culoarea politica, in functie de cine este la OS.

20 Vizualizari

- ADS -

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.