pentrucasamea.ro

- Advertisement -

dubaiaromas.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Ion iliescu… „sa va iau morti in pul@”

Președintele de onoare al PSD a fost asaltat de revoluționari în fața sediului PSD. Ion Iliescu a fost luat la întrebări de oamenii nemulțumiți că plata indemnizațiilor lor a fost amânată de mai multe ori.

UPDATE 2. Doi dintre revoluționari au leșinat. Aceștia protestau de mai multe zile în fața sediului PSD. Revoluționarii aflați în Kisellef amenință că vor intra în greva foamei.

UPDATE 1. Premierul Victor Ponta a anunțat că nu le va da niciun ban falșilor revoluționari, făcuți „cu miile de PDL pentru a fi folosiți drept masă de manevră”. Totodată, Victor Ponta a declarat că nu se lasă intimidat de protestele de stradă de la sediul partidului din Kisellef.

„Unde este binele României, domnule președinte? O ducem mai rău acum decât pe timpul lui Ceaușescu”, i-a strigat unul dintre revoluționarii strânși la poarta PSD-ului președintelui de onoare al acestui partid, Ion Iliescu.

„Dar în 2000-2004 cum a fost?”, a venit replica lui Iliescu, în timp ce o altă persoană îl întreba de zor de ce de când a venit la guvernare PSD-ul nu a pus în aplicare Legea 283.

„Nu știu, mă ce prevede legea”, a spus președintele de onoare al PSD, timp în care cineva îi striga că a stat în frig, „la minus 22 de grade” și a strigat „Jos Boc!”. „Ați venit la guvernare de patru luni, ce ați făcut?!”, a fost întrebat Iliescu.

Măi, asta e o porcărie ceea ce faceţi voi”, a tras concluzia Ion Iliescu.

Revoluționarii au venit dis de dimineață la poarta PSD-ului, știind că astăzi are loc ședința conducerii partidului. „Jos Iliescu!”, „PSD fără Iliescu!”, s-a strigat în fața sediului din șoseaua Kisellef.

Executivul caută soluții

„Nu se poate să vă bateţi joc de noi! Ce suntem, câini? Am ajuns milogi!”, i-au mai strigat revoluţionarii lui Ion Iliescu. Președintele de onoare al PSD a încercat să-i liniștească pe protestatarii care își cereau drepturile spunându-le că Executivul caută soluții  „dar nu are prevederi bugetare pe acest an”.”Nu ne interesează pe noi, domnul preşedinte”, au strigat revoluționarii. „Băi, vă interesează sau nu, este un calcul”, le-a replicat Iliescu.

„Meşter caută soluţii. Cine vă incită împotriva lui Meşter? Este singurul om care caută soluţii cu corectitudine. El a început să discute cu asociaţiile”, a mai spus președintele de onoare al PSD.

După ceva timp de discuţii aprinse cu revoluţionarii, Ion Iliescu s-a retras în sediul PSD, aceştia continuând să scandeze împotriva PSD şi a USL, reproşându-le faptul că, de când au venit la putere, nu au rezolvat situaţia revoluţionarilor.

Citiţi mai mult: SCANDAL LA SEDIUL PSD. Iliescu, luat la rost de revoluționari: „Măi, asta este o porcărie ce faceți voi!” – Partide > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/SCANDAL-LA-SEDIUL-PSD-Iliescu-luat-la-rost-de-revoluionari-1004545.html#ixzz28pIPRqmT
EVZ.ro

23 Vizualizari

- ADS -

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.