pentrucasamea.ro

- Advertisement -

dubaiaromas.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Ionuț Cristache, Sunteți un mare român, domnule Ghiță

, PSD, Sebastian Ghiţă (Copy)Primirea “călduroasă” a lui Sebastian Ghiță la TVR, de către fostul jurnalist Antena 3 Ionuț Cristache, actualmente realizatorul celei mai importante emisiuni de la televiziunea publică, a devenit virală pe Internet.

Cristache s-a întrecut pe sine în declarații lingușitoare la adresa lui Sebastian Ghiță, iar deputatul a fost neîntrerupt în atacurile pe care le-a pornit la adresa șefei DNA, Codruța Kovesi, si complimentarea marilor performanțe obținute de Victor Ponta în mandatul de premier.

Sunteți un mare român, domnule Ghiță, și vă pasă”, i-a spus realizatorul TVR, plătit din bani publici, deputatului anchetat Sebastian Ghiță.

“Sunteți un mare român, domnule Ghiță”. Deputatul anchetat de DNA, asaltat cu complimente la TVR, de un fost jurnalist Antena 3

Video – Facebook/ Marilena Stancu

Emisiunea a continuat în aceeași temă, Cristache adresându-i lui Ghiță întrebări “grele” precum:

-Aveți amintiri foarte multe cu Victor Ponta. De la o vreme, nu le mai puteți construi pentru că aveți o interdicție de a comunica. Vă e dor de relația de prietenie cu Victor Ponta?

-Domnule Ghiță, înainte de toate, discutam și cu colegii din platou cum vă recomandați? Cum să vă trecem pe burtieră? Deputat, om de afaceri, mogul, milionar?

Teme întâlnite pe postul România TV, pe care îl controlează, au fost detaliate pe postul public de televiziune, în principalul talk-show al serii”, a  scris Petrișor Obae de la Pagina de Media. (Detalii AICI)

24 Vizualizari

- ADS -

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.