pentrucasamea.ro

- Advertisement -

dubaiaromas.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Judecătoarea Elena Turcu recompensata pentru betie!!!

Daca cineva mai are dubi, ca romania nu este o tara de tot cacatul, plina de mafioti, institutile statului corupte,etc. Si prosti de romani care contribuie la bugetul de stat sunt doar niste fraieri, buni de muls, pentru imbogatirea, javrelor imputite,corupte,si a clanurilor mafiote. Dupa ce o ……………., a fost prinsa beata la volan, acuma mai si primeste despagubiri de la stat.După ce a fost achitată, judecătoarea Elena Turcu are de luat bani de la stat. Mai exact 150.000 de lei adică salariile din perioada în care, pentru că era judecată, nu a mers la serviciu. În plus, se va întoarce în sala de judecată ca magistrat.

În iulie 2010 judecătoarea a fost trimisă în faţa instanţei. De atunci nu a mai lucrat nicio zi, pentru că a fost suspendată de CSM. Acum însă, după aproape un an, a fost achitată. Asta însemnă că va primi salariile restante şi va avea parte de vechime în muncă.”Suspendarea din funcţie încetează, iar magistratului repus în situaţia anterioară i se plătesc drepturile bănesti de care a fost lipsit pe perioada suspendării”, potrivit Statului magistratului.
Scandalul a pornit în anul 2007, când mai mulţi poliţişti au susţinut că magistratul conducea sub influenţa alcoolului.”N-am ajuns eu în faţa unui poliţist ca să dau eu asemenea explicaţii”, spunea judecătoarea Elena Turcu în 2010.Asta spunea judecătoarea Elena Turcu în 2007. De atunci a ajuns de mai multe ori la Parchet, însă procurorii s-au chinuit trei ani să îi trimită dosarul la Înalta Curte pentru că magistratul se tot îmbolnăvea.
După un an de proces, procurorii s-au răzgândit şi au cerut ca Turcu să primească doar o amendă, fiindcă nu s-a putut stabili că alcoolemia.

Romania nu mai are sanse sa fie o tara normala, Doar daca va disparea de pe harta lumi,

Scarba sila,Jeg pana peste cap, Romani va indemn sa faceti si voi ca face aceasta ………, Iar cei care vor fi judecati de aceasta ………, aveti  o mare onoare,

 

20 Vizualizari

- ADS -

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.