pentrucasamea.ro

- Advertisement -

dubaiaromas.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Judecătoarea Eugenia Carmen Marinescu este acuzată că a primit o șpagă de 200.000 de euro

Eugenia Carmen Marinescu a fost „ridicată” de procurorii DNA Craiova. Potrivit unor surse judiciare ea este acuzată de luare de mită. Magistratul cu funcţie de conducere este suspectat că a încasat în două tranşe o mită uriaşă pentru a dispune cercetarea în libertate a unei rude a mituitorului. În contul acestor bani, judecatoarea a mai promis că va da şi o sentinţă favorabilă pe fondul cauzei.

Update.17.25. Președinta Tribunalului Olt a fost reținută 24 de ore, urmând ca mâine să fie dusă la Curtea de Apel Craiova, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 zile.

Update ora 15.50 Potrivit unui comunicat al DNA, procurorii din cadrul Serviciului Teritorial Craiova au dispus efectuarea urmăririi penale faţă de Eugenia Carmen Marinescu , magistrat judecător, în prezent preşedinte al Tribunalului Olt,  sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de:luare de mită,  trafic de influenţă şi fals în declaraţii în formă continuată (2 acte materiale)

În ordonanţa de efectuare a urmăririi penale se arată că, în cauză, există date şi indicii din care rezultă suspiciunea rezonabilă care conturează următoarea stare de fapt:

Surse judiciare precizează că președintele Tribunalului Olt ar fi primit 200.000 de euro de la interlopul Bercea Mondial, pe numele lui Sandu Anghel, pentru a-l elibera din arest.

 

Sursa EVZ

39 Vizualizari

- ADS -

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.