erotica.ro - Sex Shop Performant

- ADS -

erotic24.ro

- ADS -

- Advertisement -

JURNALUL unei PROSTITUATE ROMÂNCE

prostituta-Deea (2)Îndrăgostită nebunește de un tânăr din Brăila, Andreea s-a hotărât să lase în urmă familia și prietenii și să plece, orbită de dragoste, în lume cu bărbatul alături de care visa să-și trăiască întreaga viața. Iubirea a durat doar trei luni, iar tânăra brunetă s-a trezit aruncată în stradă. Condițiile impuse de cel care a ,,forțat-o” să plece din țară, păcălind-o că ea este aleasa inimii sale, au fost prea dure pentru o fată de numai 19 ani.

Totul a fost frumos până la un moment dat. Plimbările romantice, ieșirile la restaurant și declarațiile de dragoste au fost etapele pe care Ciprian le-a parcurs, rând pe rând, pentru a-i câștiga și mai mult încrederea Andreei. Banii cu care au plecat din țară erau din ce în ce mai puțini, cheltuielile erau din ce în ce mai restrânse, iar scandalurile începuseră să fie frecvente. A fost momentul prielnic pentru a-și pune în acțiune planul său diabolic,scrie evz.ro

I-a propus să se prostitueze pentru că știe el niște proxeneți care o pot ajuta să îi găsească niște clienți liniștiți și buni plătitori. Panicată de vorbele rostite de cel pe care îl iubea și în care avea încredere că vor trece împreună peste obstacolele dure ale vieții, Andreea, secerată de durere, s-a prăvălit pe podea. Un braț puternic s-a întins către ea și i-a apucat părul. Târâtă până la ușă, Ciprian a aruncat-o în stradă și i-a propus să facă cum zice el. Lunile treceau, iar relația lor mergea așa cum și-a dorit el de când a plecat din Brăila. O femeie care să îi asculte comenzile și să producă bani pentru el.

Azi un client, mâine altul și tot așa… Ajunsese să își facă cont și pe anumite site-uri porno. Își atașa câteva fotografii, iar bărbații sunau și își dădeau întâlnire cu ea. Nu ducea lipsă. Deea, cum era cunoscută printre prostituate, își trecea sumele primite de la clienți, într-un carnețel de culoare roz. Tariful ei ajungea și la 60 de euro pentru o jumătate de oră. După mai bine de un an și jumătate, timp în care a practicat această meserie în Austria, Andreea s-a confesat unei bune prietene. Aceasta, știind că își pune viața în pericol, a făcut tot posibilul să o scape din mâinile lui Ciprian. Și a reușit. Au fugit amândouă în Germania.prostituta-Deea (1)

127 Vizualizari

- ADS -

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.