pentrucasamea.ro

- Advertisement -

dubaiaromas.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

La Paris, 80% din furturile din buzunare sunt comise de români

Azi a aparut in presa un aricol cum care spune asa:

Claude Gueant a declarat într-un interviu că noua lege privind imigraţia „ar trebui să permită creşterea rapidă a numărului anual de repatrieri” ale imigranţilor ilegali.

El a mai subliniat că, împreună cu autorităţile de la Bucureşti, se va acţiona împotriva acestei delincvenţe structurate pe oraşe şi pe reţele de tip mafiot.

 

Avem ca obiectiv 28.000 de plecări pentru anul 2011.Vom creşte acest număr în câteva săptămani, după evaluarea eficientei noului dispozitiv„, a mai declarat Claude Gueant. Realitatea Tv

In mare parte nu zic ca nu este adevarat, Dar ce este de o nesimtire maxima, este nesimtirea curvelor jegose care stau si isi sug sculile, a lor si a altora, pentru a primi ajutor social de la stat, Si asteapta ca statul sa vina sa-i dea de mancare. Azi am vazut a acest articol un comentariu, care pur si simplu ma scos din sarite,

(acum 7 ore)

răspunde
aia de care vorbeste ministrul francezi sunt „diaspora”care l-au votat pe Chiorul betivan pt. 10 euro,in 2009.acum intre alegeri trebuie sa traiasca si ei din ceva,unii din cersit altii din furt,ca de altceva capsunarul roman nu e in stare.
Acesta vorba am mai intalnit-o si pe alte site-uri, si forumuri, Acestor putori ordinare, curve jegoase,imputiti, plini de rahat la gura, etc. sa se uite de :
Intr-o singura luna, in decembrie 2007, au intrat in tara peste un miliard de dolari. Criza din Europa a facut, insa, ca banii trimisi rudelor ramase in tara sa ajunga, in tot anul, la trei miliarde de euro, potrivit datelor publicate de Eurostat. Sunt in continuare foarte multi bani, tara noastra fiind intrecuta la acest capitol doar de Spania, cu 4,82 miliarde de euro. 

Cea mai mare suma a fost trimisa in tara de catre cetatenii romani din spatiul comunitar – 2,66 miliarde – in timp ce din afara UE au venit 358 milioane de euro.Ziare.com

Acel imbecil, cat si alti ca el, nu sunt in stare sa faca diferenta intre cei care muncesc,nu stau cu mana intinsa ca el, si hoti care fura!!
In acesta situatie, acesti jegosi, in special japita care a scris acel mesaj, ar trebui sa ii suga, pe cei din diaspora, pentru ca ei au contribuit cu bani la bugetul statului, ca el sa poata suge scula de la partid, si sa ramana cu ….in gura,  Firai a dracu  cu ma… care tea fatat.

17 Vizualizari

- ADS -

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.