pentrucasamea.ro

- Advertisement -

dubaiaromas.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Laszlo Borbely a demisionat de la Mediului.

Dupa ce ieri basescu ia fabricat un dosar, pentru a se razbuna pe el,pentru ca nu vrea sa semneze, studiul de mediu pentru gazele de sist, Aceste aunt declarate de „ponta puta mica”. Si sunt sigur ca este adevarat. Basescu este un mare dictator.

Azi Bsescu prin mana lui dreapta Mihai Răzvan Ungureanu, sa il oblige pe Laszlo Borbely sa demisioneze. Iar Laszlo Borbely ca un bun soldat, a executat ordinul.

Laszlo Borbely a încheiat discuţia cu premierul Mihai Răzvan Ungureanu, după aproximativ două ore, şi i-a înmânat acestuia demisia din postul de ministru al Mediului, în urma acuzaţiilor DNA, au declarat surse din UDMR.

Întâlnirea s-a încheiat la ora 12.10, după aproximativ două ore de la sosirea ministrului la sediul Guvernului. Până la această oră, reprezentanţii Executivului nu au comentat.

Laszlo Borbely va fi inlocuit tot de un UDMR-ist Attila Korodi

Oricum este doar un teatru ieftin, pentru a justifica, existenta acestei instituti, 1000000% ineficiente, De la infintare, pana acum, condamnarile cu executare sund de  5% cu indulgenta. Si sa nu uitam ca in proportie de 99$ este un instrument politic.

DNA este o institutie ineficienta.

19 Vizualizari

- ADS -

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.