pentrucasamea.ro

- Advertisement -

dubaiaromas.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Liviu Dragnea va fi candidatul PSD la prezidențiale

Social-democratul vorbeşte despre candidatul PSD la prezidenţiale într-un interviu acordat ziarului Teleormanul.

Întrebat „cine va fi candidatul PSD la alegerile prezidenţiale”, Cristescu anunţă, fără ezitare, un singur nume: Liviu Dragnea.

Mai mult, ţine să sublinieze că şeful PSD va fi şi cel care va cîştiga alegerile. Social-democratul este convins că PSD va reuși să scoată la vot mai mult de jumătate din electoratul partidului, atât la europarlamentare, cât şi la prezidenţiale.

Domnule preşedinte, cine va fi candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, ştiţi cumva?

– Liviu Dragnea.

– Și, ultima întrebare. Va şi câştiga, aşa cum spuneţi dumneavoastră?

– Categoric, DA.

Secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu, a declarat marţi seara, la Braşov, că în 15 februarie se finalizează analiza realizată în teritoriu referitoare la cea mai bună variantă pentru candidatul la alegerile prezidenţiale din toamna acestui an.

„În 15 februarie terminăm analiza pe care o facem de aproximativ patru luni. Am lansat în teritoriu la nivelul fiecărei localităţi această analiză, o muncă de sisif, pe care am făcut-o cu cetăţenii României pentru a vedea exact care este cea mai bună variantă. Candidat PSD separat, candidat separat ALDE sau candidat PSD-ALDE. Pe 15 februarie ne uităm la toate rezultatele finale, la toate analizele din toate judeţele, din tot teritoriul. Vom avea cel mai mare sondaj pe care l-a avut cineva vreodată în acest sens, după care vom lua o decizie”, a afirmat Ştefănescu.

14 Vizualizari

- ADS -

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.