pentrucasamea.ro

- Advertisement -

dubaiaromas.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Madalina Ghenea a ramas fara logodnic!!

Mădălina GheneaPe 11 martie, Mădălina Ghenea îşi anunţa public iubirea cu designerul german Philipp Plein. A urmat o ploaie de dovezi de dragoste, munţi de trandafiri roşii, vacanţe la Paris, Cannes, New York şi un inel de logodnă cu diamant cât bobul de fasole. Amorul, fericirea şi huzurul s-au terminat brusc, în weekend.

Ruptură definitivă după doar 38 de zile de iubire sau doar o ceartă aprigă în Paradis? Asta se întreabă fanii Mădălinei Ghenea (27 de ani), după ce în weekend iubitul acesteia, neamţul Philipp Plein (38 de ani), a şters cu îndârjire, de pe reţelele de socializare, orice urmă a relaţiei cu românca. Pozele în care se sărutau, imaginile din vacanţe, filmuleţele în care îşi tatuau, reciproc, numele pe braţ, tot, tot a dispărut fără urmă. Asta după ce săptămâna trecută, cei doi au mai trecut printr-o ceartă din cauza Oxanei Zagumennova, fosta iubită a lui Plein.

Se pare că Mădălina a fost deranjată de insistenţa cu care neamţul încerca să reia legătura, pe Facebook, cu fosta lui parteneră. Până la o confirmare oficială din partea protagoniştilor, rămânem cu certitudinea că Mădălina Ghenea, în ciuda frumuseţii răpitoare, nu mai reuşeşte să ţină lângă ea, pe termen lung, bărbaţi celebri şi bogaţi. Mai mult, toate relaţiile ei amoroase au o durată descrescătoare. Primul iubit celebru al Mădălinei a fost ex-acţionarul dinamovist Dragoş Săvulescu, acum producător de film. Doi ani au stat împreună, din 2009 până în 2011, aceasta fiind cea mai lungă relaţie a oltencei. În mrejele ei au mai picat, în ordine cronologică, fotbalistul italian Marco Borrielo (în 2011 şi 2013), actorii Leonardo DiCaprio (2011), Adrien Brody (2011), Gerard Butler (2012-2013), Michael Fassbender (2014) şi pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton (2015).

78 Vizualizari

- ADS -

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.