pentrucasamea.ro

- Advertisement -

dubaiaromas.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Mafia controleaza Fiscul

Daca pana acum existau dubi, ca mafia conduce romania, acum vine dovada.

Noul preşedinte al ANAF, Şerban Pop, afirmă că Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) va avea ca prioritate lupta cu grupuri evazioniste puternice, care au capacitatea de a influenţa decizii la „cel mai înalt nivel al administraţiei fiscale”.

Pop a afirmat într-un comunicat că a început evaluarea ANAF şi că rezultatele de până în prezent „pot fi cu siguranţă îmbunătăţite”.

„Există grupuri evazioniste cu o capacitate financiară importantă, care pot susţine sisteme relaţionale capabile să atingă cel mai înalt nivel al administraţiei fiscale. Aceste grupuri se vor opune prin toate mijloacele unei reforme a ANAF şi unei aplicări corecte a legii, bazându-se pe posibilităţile financiare şi de influenţă pe care le au. Indiferent căror atacuri vom fi supuşi, vom continua măsurile de reformă în ANAF pentru a asigura respectarea legii. Lupta cu aceste grupuri este o prioritate, vom restructura agenţia astfel încât să facă faţă acestor provocări”, a spus Pop. sursa

 

Eu zic. ca romania nu mai are sanse. pai daca astia sa plang ca sunt condusi de mafie, si nu pot scapa de ea, ce sa mai zica populatIA.

 

16 Vizualizari

- ADS -

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.