pentrucasamea.ro

- Advertisement -

dubaiaromas.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Marius Aurelian Profiri,MILITIANUL-PIROMAN și MAFIOT a fost trimis în JUDECATĂ

Polițistul de frontieră Marius Aurelian Profiri, zis Carbi, din orașul vasluian Murgeani a fost trimis în judecată de judecătorul de camerã preliminară de la Judecătoria Bârlad.

Polițistul Carbi se află în arest preventiv din luna mai când a fost ridicat de mascați pentru incendierea, cu un an în urmă, a unei suprafețe de 25 de hectare pe care se aflau grâu și secară ce așteptau să fie recoltate.

Polițiștii din Murgeni au probat că polițistul de frontieră a dat foc culturilor respective pentru că proprietarul refuza să-i vândă terenul. Pocurorii bârlãdeni au menționat, în referatul de propunere a emiterii mandatului de arestare preventivã, că Carbi era în conflict proprietarul lanului care a fost incendiat, iar pe 9 iulie anul trecut, fiind cu fiica sa în drum spre stâna lor, s-a dat jos din masină și a incendiat lanul.

Pe numele lui Carbi mai sunt în lucru la Poliția din Murgeni, potrivit vremeanoua.ro, cinci dosare penale pentru incendieri comandate de el, inclusiv incendierea mașinii fostului comandant al Poliției Murgeni, cms. sef Daniel Cojocaru, a mașinii unui agent de poliție din Murgeni, precum și a unei ferme de vaci, unde au pierit 100 de animele, dintre care 53 de vaci,multe gestante.

Polițistul de frontieră colecționa terenuri agricole pe numele soției sale, dar are și două stâni. Era de notorietate în Murgeni faptul cã, atunci când Carbi dorea un teren, indiferent al cui era sau dacã voia sau nu să-l vândã, acesta fãcea presiuni, mergând pânã la incendiere, ca să își adjudece terenul în cauzã, mai precizează Vremea Nouă.

29 Vizualizari

- ADS -

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.