pentrucasamea.ro

- Advertisement -

dubaiaromas.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

„Militia” din TIMISOARA au descoperit noi simptome ale DIABETULUI!

Un timisorean de 61 de ani a ajuns de urgenta la Spitalul Judetean din Timisoara, dupa ce, acuza el, a fost batut de politistii de la Sectia 3 de Politie din Timisoara. Familia barbatului a depus o plangere impotriva oamenilor legii, iar unul dintre angajatii Ministerului de Interne este anchetat de superiori.

Tot scandalul a inceput aseara, intre barbatul de 63 de ani si vecinul sau, care este politist, angajat la Sectia 3 Politie din Timisoara. Martorii spun ca politistul, aflat in timpul liber, a intrat peste batran in curte si l-a lovit cu pumnii si picioarele.

“Eu am iesit sa dau mancare la cateva pisici pe care le tinem pe langa bloc si am vazut cum vecinul, care este politist la Sectia 3, a intrat peste Tudor Gavrila in curte si l-a lovit in plex si in fata. Dupa, a venit un echipaj de politie si l-a tras in curte. L-au batut. A mai venit si o duba cu jandarmi si l-au incatusat si l-au dus”, povesteste un martor. La fata locului a fost chemat si un echipaj de la Jandarmi si unul de la Sectia 3. Batranul a fost dus la sectie. Acolo, omul sustine ca a fost legat cu catusele de un calorifer si batut de politisti pana cand si-a pierdut cunostinta. “M-au batut cu pumnii si picioarele. M-au dus la sectie unde m-au legat de calorifer si iar m-au lovit. M-au omorat”, s-a plans victima, Tudor Gavrila. Familia barbatului a depus plangeri la Politie impotriva agentilor, pe care-i acuza de violenta si amenintari. Varianta Politiei: barbatul l-a amenintat pe omul legii Pe de alta parte, politistii au deschis atat o ancheta interna impotriva politistului care l-ar fi lovit pe barbat, cat si un dosar penal impotriva victimei pentru ca, sustin politistii, barbatul de 61 de ani l-ar fi amenintat cu un topor si o furca pe vecinul sau, politistul aflat in timpul liber. Se pare ca batranul ar fi vecin cu prietena politistului aflat in timpul liber. S-a intamplat pe strada Lamaitei. Reclamatia pare sa fi venit chiar de la politistul aflat in timpul liber care se plange ca a fost amenintat atat el, cat si prietena sa, de vecinul fetei. “In urma audierilor, politistii au stabilit ca G. Tudor i-ar fi amenintat cu acte de violenta pe doi tineri, folosindu-se de un topor si o furca si, totodata, ar fi distrus poarta de acces in curtea casei fetei cu una din unelte. Persoana in cauza nu a fost audiata la momentul respectiv, fiind in stare avansata de ebrietate. De la fata locului politistii au ridicat un topor metalic si o furca metalica. Politistii continua cercetarile in dosarul penal intocmit sub aspectul savarsirii infractiunilor de ameninatare, port ilegal de arma alba si distrugere”, spune Mirela Draghicioiu, purtator de cuvant IPJ Timis. Barbatul de 63 de ani se afla acum internat la Spitalul Judetean din Timisoara cu multiple traumatisme. Dupa ce isi va scoate certificatul medico-legal, barbatul este hotarat sa-i dea in judecata pe politistii care, spune el, l-au batut.

 articol + video

27 Vizualizari

- ADS -

1 Comentariu
  1. […] “Militia” din TIMISOARA au descoperit noi simptome ale DIABETULUI! […]

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.