pentrucasamea.ro

- Advertisement -

dubaiaromas.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Miting la Cotroceni! cade „dictatorul”?

Nu pot spune ca plang dupa Basescu, dar decat sa vina la OS javrele rosii, mai bine cu asta. Azi a azbugnit niste mitinguri”spontane fara implicati politice” in mai multe orase din tara,  care aparent erau in sprizinul lui Arafat.

In presa se spune ca la mitinguri au fost cate-va sute de manifestanti, Dar se pare ca in realitate au fost  cu mult mai mult! Am citit pe „FaceBoc” ca in realitate in majoritatea oraselor au fost cate-va mii,

Foto de la alte proteste! nu de la cel actual.

Cam asa spune presa:

1) Oamenii s-au adunat în jurul orei 18.00 în Piaţa Universităţii, pentru susţinerea lui Raed Arafat, informează MEDIAFAX. Ei au scandat „Jos Băsescu”, cerând trecătorilor să li se alăture. Totodată, oamenii strigă lozinci de susţinere pentru medicul Raed Arafat şi pentru SMURD. Protestul nu este autorizat.

2) Peste 500 de persoane s-au adunat, vineri seară, în jurul orei 19.00, în Piaţa Sfatului, din Braşov, pentru susţinerea lui Raed Arafat, într-o acţiune neautorizată, la ora transmiterii acestei ştiri manifestaţii, care s-au îmbrâncit cu jandarmii, îndreptându-se spre sediul Prefecturii.  REALITATEA. 

3) La Timişoara Aproximativ 200 de persoane participă, vineri seară, în Piaţa Victoriei din Timişoara, la un miting pentru susţinerea lui Raed Arafat, manifestarea neautorizată fiind anunţată prin intermediul reţelelor de socializare,

 

 

Printre manifestanti,au fost si membri PSD,PNL,PC.USL,

Un fleac, nu se poate face nimic,crima organizata conduce romania.. Iar majoritatea poporului este un rahat pentru ei,interesele lor financiare sunt mai presus de toate!!

 
EDIT: La o cautate acum pe TV: am gasit asta.

 

 

29 Vizualizari

- ADS -

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.