pentrucasamea.ro

- Advertisement -

dubaiaromas.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Nicuşor Constantinescu, dat în URMĂRIRE NAŢIONALĂ

nicusor-constantinescu -urmarit-internationalNicuşor Constantinescu, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, a fost dat în urmărire naţională, după ce magistraţii Tribunalului Bucureşti au admis miercuri cererea DNA de emitere a unui nou mandat de arestare preventivă în lipsă, pentru o perioadă de 30 de zile, pe numele preşedintelui Consiliului Judeţean Constanţa.

Tribunalul Bucureşti a emis un al doilea mandat de arestare preventivă pentru Nicuşor Constantinescu, aflat în SUA la tratament, după ce a fost operat de cancer la prostată. Decizia nu este definitivă şi poate fi contestată.

Tribunalul Bucureşti a mai luat o decizie similară şi pe 23 iunie, dar aceea a fost anulată recent de Curtea de Apel Bucureşti.

Demersul procurorilor vine după ce judecătorii au stabilit că Nicuşor Constantinescu avea dreptul să părăsească teritoriul României până la data de 1 iulie 2014.

Şeful CJ Constanţa susţine că se află în prezent pe teritoriul SUA, unde a suferit o intervenţie chirurgicală, după ce a fost diagnosticat cu cancer la prostată. El nu s-a întors în România la data stabilită de autorităţile judiciare, motivând că nu se poate deplasa

 

35 Vizualizari

- ADS -

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.