erotica.ro - Sex Shop Performant

- ADS -

erotic24.ro

- ADS -

- Advertisement -

„Nidia Moculescu, mi-a făcut sex oral pentru 200 de lei

A trecut cu bine peste despărţirea de Mariana Moculescu, după ce în urmă cu puţin timp intrase în depresie şi chiar încercase să-şi pună capăt zilelor.

Cristi Marin (34 de ani) a revenit la viaţa lui obişnuită şi nu mai plânge după Moculeasca, plecată în străinătate ca să facă bani din videochat. Mai mult, Cristi Marin face acum o dezvăluire şocantă! A avut relaţii intime nu doar cu Mariana, ci şi cu Nidia (23 de ani), fiica ei. Dar surpriza de proporţii abia acum vine! Conform mărturisirii lui Cristi, Nidia a prestat sex oral contra sumei de 200 de lei, acum doi ani!

„Motivul despărţirii de Mariana Moculescu a fost din cauza Nidiei Moculescu, care s-a dat la mine. Mariana s-a prins că am pe cineva, dar nu a ştiut că este vorba de fata ei. Nidia îmi cerea bani şi eu îi dadeam câte 200 de lei, şi ea mă plătea în natură. Relaţia noastră a început în urmă cu doi ani, pe când eu locuiam la ei în strada Brezoianu. Tatăl ei era mai mereu plecat, o neglija şi nu-i dădea bani de buzunar. Într-o seară, Nidia vine la mine cu lacrimi în ochi (Mariana era la o întâlnire cu o prietenă). Mi-a spus că are mare nevoie de două milioane de lei vechi şi dacă pot s-o ajut şi că va face orice, numai să-i dau. I-am spus: „Chiar orice?” şi ea a zis: „Da”. I-am spus să-mi facă un sex oral, nu a mai stat pe gânduri şi a început să mă sărute şi să mă rezolve cum a ştiut ea mai bine”, a declarat exclusiv pentru Libertatea Cristi Marin. Mai mult:

730 Vizualizari

- ADS -

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.