pentrucasamea.ro

- Advertisement -

dubaiaromas.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

O cantareata recunoaste : M-am culcat cu oameni din industrie ca sa am succes!

Lana del Rey_xxxLana del Rey continua seria declaratiilor socante in care recunoaste cum se simte cu adevarat. Cantareata nu se sfieste sa spuna ca unele piese sunt inspirate fix din viata ei reala, asa cum detractorii si sustinatorii ei banuiau deja.

Lana del Rey e un artist nonconformist si in ciuda succesului ei urias in mainstream reuseste sa se mentina la un nivel mai degraba de indie decat de vedeta pop. In ultima perioada, cantareata se tine numai de declaratii ciudate, de la a spune ca si-a dorit sa moara, pana la a admite ca relatia ei s-a incheiat tocmai pentru ca e foarte depresiva.

Declaratia surprinzatoare, din aceasta serie deja plictisitoare pentru unii, nu e altceva decat o confimare pentru felul in care functioneaza industria muzicala, unde se pare ca e nevoie sa te culci cu oamenii potriviti pentru a avea macar o sansa la succes. Daca e o reteta care functioneaza sau nu, ne spune chiar Lana del Rey.

Declaratia a fost facuta in cadrul unui amplu interviu luat de revista Complex, material din care aflam cum Lana bea cel putin 13 cafele pe zi, fumeaza de rupe, mai ales cand se afla pe scena, si ca un al doilea disc nu ar mai fi aparut pentru ca nu credea ca e suficient de personal.

In plus, Lana del Rey a invatat foarte repede ceva ce unele vedete invata dupa multi ani petrecuti in industrie si dupa multe chinuri si chiar momente pe la terapeut:

Totusi, cantareata inca nu e multumita si se pare ca nici toate discurile de aur si de platina de pe perete nu te pot face fericit daca ceea ce auzi in jur nu e de bine:

Chiar si asa, albumul Ultraviolence s-a vandut foarte bine, lasand-o in urma pe Jennifer Lopez, o artista cu un fan base mult mai mare si un potential de promo urias in spate. Piesa West Coast a ajuns in clasamentul Billboard inca dinainte de a fi lansata, iar asta nu a facut decat sa creasca succesul tinerei cantarete, atat de criticata prima oara cand a aparut live.

62 Vizualizari

- ADS -

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.