pentrucasamea.ro

- Advertisement -

dubaiaromas.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

O femeie de 21 de ani din Prahova și fetița ei au dispărut de acasă!

Polițiștii din comuna Valea Călugăreasca, județul Prahova, sunt în alertă după ce un bărbat a reclamat că iubita lui, în vârstă de 21 de ani, a plecat de acasă cu fetița lor în vârstă de 2 ani. Datele obținute până acum de polițiști indică faptul că femeia și minora s-ar afla în afara României, mai precis în Slovacia.

Femeia, Patricia Gadzorova, născută în Slovacia, a plecat de acasă cu fetița fără acordul tatălui, transmite IPJ Prahova, într-un comunicat. Minora, Covrig Nicoleta Ingrid, născută în Olanda, are certificat de naștere din țara unde s-a născut, pe care nu este trecut numele tatălui, român, și un certificat de naștere din România, unde figurează numele bărbatului.

Polițiștii fac apel către persoanele care pot oferi informații care să ajute la găsirea femeii și a fetiței să anunțe cea mai apropiată secție de poliție sau să sune la 112.

 

 

 

Semnalmentele minorei: Covrig Nicoleta Ingrid,  are aproximativ un metru înălţime, 13 kilograme, ten deschis, păr cret. Era îmbrăcată cu o geacă de culoare roşie, cu buline de culoare neagră, pulover de culoare albă, pantaloni de culoare albastră, ghete de culoare roşie şi purta o căciulă de culoare roşie.

 

 

 

Semnalmentele femeii:Patricia Gadzorova, înălțime 1, 70 m greutate 60 de kgî păr șaten, ondulat, fața ovală ochi căprui La momentul plecării, era îmbrăcată cu geacă de culoare gri, blugi de culoare albastră, cizme de culoare neagră.

 

 

 

 

 

 

16 Vizualizari

- ADS -

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.