pentrucasamea.ro

- Advertisement -

dubaiaromas.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Oana Niculescu-Mizil urmaşa lui Ştefan cel Mare

Daca aul trecut, un tanar din moldova ,a spus ca este  mostenitorul lui Stefan cel Mare. si cere in instanta Moldova si tara Romaneasca.

El spune că revendică toată Moldova, pentru că bunica sa i-a spus că este urmaşul domnitorului Ştefan cel Mare. S-a gândit că în aceste „timpuri moderne”, când toată lumea revedincă câte ceva, să ceară şi el instanţei să oblige statul român să-l facă administrator al tuturor proprietăţilor publice din Moldova şi „chiar şi Ţara Românească dacă se poate”. scria Mediafax.

Acum vine o alta persoana si declara ca este urmasa lui Stefan cel Mare, Cine este:

„E un lucru cu totul şi cu totul personal şi cred că arborele genealogic trebuie analizat şi păstrat în interiorul familiei noastre. Momentan se elaborează. În momentul în care va fi terminat, analizat de către istorici, în momentul acela îl vom face public”, a completat Oana Niculescu-Mizil.

Ea a ţinut să precizeze că nu vrea niciun beneficiu de pe urma acestui demers, nu vrea să revendice nimic, „nici măcar titulatura”, ci pur şi simplu vrea să arate că familia ei este una de români, mândri cu ceea ce au.

Întrebată în ce stadiu se află în prezent elaborarea arborelui genealogic, Oana Niculescu-Mizila răspuns că s-a ajuns undeva la 1780, „când s-a găsit un stră-stră-străbunic care a fost implicat pe zona Bisericii”.

„(Legătura cu Ştefan cel Mare, n.r.) Este pe linie paternă, bunic-tată-eu”, a mărturisit ea. RealitateaTV

Deja vad, o  cere de revendicare a mosteniri lui Stefan cel Mare, care ar fi Moldova si tara Romaneasca. Si mai cred ca o va si optine, asta find functia avuta in PSD,

DECI pana la urma descentralizarea romaniei, se va inplini.

 

17 Vizualizari

- ADS -

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.