pentrucasamea.ro

- Advertisement -

dubaiaromas.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Oana Radu a dat țeapă unui hotel. A spart ecranul unui televizor și apoi a fugit

Una dintre cele mai apreciate artiste din România a dat țeapă unui patron de hotel.

Oana Radu, pentru că ea e protagonista, a stat cazată la hotel în seara de vineri spre sâmbătă, iar dimineața, după ce a părăsit camera, menajera a găsit ecranul televizorului spart, potrivit Cancan.

Patronul hotelului a declarat că i-a atras atenția artistei despre situația creată, iar aceasta a spus că va plăti dauna, dar că mai întâi trebuie să ajungă acasă în Craiova și că se va întoarce. Artista s-a făcut nevăzută în cele din urmă și nici că s-a mai întors.

Televizorul valorează 990 de lei, pe factură. Femeia care face curat a văzut dimineaţă şi i-a spus Oanei, care a zis că a fost cu cineva şi s-a jucat, s-a certat, şi a spart televizorul. A zic că nu are bani la ea, dar se duce acasă la Craiova, la bancă, şi sâmbătă se întoarce cu banii. I-am zis de ce nu scoate de la bancomat, a zis ceva că e ocupată, că are concert şi e mai bine aşa. Eu am lăsat-o în pace, ce puteam să-i fac, şi am aşteptat-o să aducă banii. Când am văzut că nu vine, am sunat-o, dar nu răspundea, iar apoi şi-a închis telefonul” a declarat administratorul imobilului, potrivit sursei citate.

 

20 Vizualizari

- ADS -

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.