pentrucasamea.ro

- Advertisement -

dubaiaromas.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Onoare in aceasta meseria de prostituata?!

Un proces cel putin ciudat se desfasoara in Nevada, Statele Unite. Un barbat a dat un judecata o angajata care ar fi incalcat contractul pe care cei doi l-au incheiat. Partea ciudata in toata aceasta poveste are legatura cu munca prestata de tanara.

Patronul celui mai cunoscut bordel din Nevada, Moonlite Bunny Ranch, a dat-o in judecata pe una dintre prostituatele care lucreaza pentru el.

Barbatul sustine ca a semnat in 2010 un contract cu Jimi Lynn prin care fata trebuia sa ii dea 50% din castiguri, plus 25 de dolari pe zi. Regula se aplica si in cazul in care tanara primea cadouri de la clienti.

Patronul a declarat in instanta ca Jimi si-a batut joc de el. Un client pe nume Richard l-a sunat si i-a spus ca este nemultumit de prostituata, care dupa ce a primit cadouri valoroase de la el, ar fi incercat sa il taxeze si mai scump.

Se pare ca Richard a dus-o pe Jimi in vacante in Tahiti, Jamaica si Bora Bora, i-a cumparat o geanta Chanel, dar si bijuterii de lux. Valoarea totala a cadourile se ridica la 300.000 de dolari, spune patronal.

Acesta i-a spus judecatorului ca angajata nu i-a dat nimic din ceea ce a primit, incalcand astfel contractual.

Trebuie sa existe onoare in aceasta meserie. Prostituatele bune sunt fete muncitoare, nu fura. Va puteti imagina o prostituata care sa fure? Este de neimaginat”, a tinut sa precizeze patronal.

Articol ProTV

24 Vizualizari

- ADS -

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.