pentrucasamea.ro

- Advertisement -

dubaiaromas.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Orientarea sexuala in Romania

Exista in romania un subiect tabu. Si anume orientarea sexuala. Se pare ca cetateni romanii, care au alta orientare sexuala  decat cea a majoritati. sunt niste oameni blamati.

Exista o mare problema in romania a iti declara orientarea sexuala, problemele pot apare la. scoala, locul de munca, cu vecini etc. Aceste lucruri, se intampla doar in romania. In alte tari, orientarea sexuala nu este interesanta, pentru colegi de munca, vecini etc.

Am locuit cativa ani in spania. In spania daca jignesti un homosexual/lesbiana. risti sa fi anchetat, si condamnat pentru discriminare.

foto: descopera.ro

Am intalnit in spania foarte multi homosexuali. Dar si cupluri de homosexuali. Care sunt in general oameni ca si ceilalti. au locuri de munca, sunt acceptati in societate, fara discriminare. Si eu initial am avut o oarecare reticenta, dar mi-am dat seama ca nu am niciun motiv. Pentru ca fiecare cu gaura lui face ce vrea. Si asa se face ca. am locuit in vecinatatea a 2 cupluri de homosexuali, si am cunoscut si alti homosexuali, care nu erau implicati intro relatie de cuplu. Cu multi am si lucrat. pur si simplu fiecare isi vedeau de treaba lor.

In romania se mai face o mare problema. Se baga in aceieasi oala. homosexuali, cu pedofili. Este o mica diferenta.

Orientarea sexuală se referă la sexul persoanelor care sunt în centrul dorințelor, fanteziilor și simțurilor erotice sau amoroase ale unui om, sexul față de care o persoană este „orientată”. Termenii alternativi preferință sexuală sau înclinație sexuală au înțelesuri similare în majoritatea contextelor discursive.

Homosexuală (atracție principală față de persoanele de același sex),

Ce este pedofilia  Atracție sexuală față de copii. Acestia da pot fi condamnati, mai ales cand este vorba de copii, de pana la 15,

Sa nu uitam ca Homosexualitatea, este o  practica generala in toata biserica din lume.

Homosexualitatea este practicata, si in politica, militie, justitie etc.

Pedofilia si acesta este practicata, in biserica, justitie, politica, militie etc.

Eu ma intreb, oare tot aceste reticente sunt si in cazul lezbienelor?

 

Mai repet o data. Fiecare cu gaura lui face ce vrea el.

 

 

16 Vizualizari

- ADS -

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.