pentrucasamea.ro

- Advertisement -

dubaiaromas.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Ovidiu Puţura, despre o judecătoare: „O calc cu maşina şi gătăm”

Ovidiu_Putura-2Fostul secretar de stat Ovidiu Puţura a ameninţat că va bate o judecătoare şi o va lovi cu maşina, pe motiv că aceasta ar intenţiona să pronunţe o hotărâre nefavorabilă într-o cauză în care era interesat, potrivit interceptărilor din referatul procurorilor DNA cu propunerea de arestare preventivă a acestuia.
Judecătorul Puţura Ovidiu a adresat  ameninţări la adresa unor magistraţi pe motiv că ar intenţiona să pronunţe o hotărâre nefavorabilă în cauza în care este interesat,  prin intermediul avocatului a contactat  expertul din dosar  în vederea formulării de explicaţii la instanţă în condiţiile în care nu fusese citat, constituie încă un argument în sensul că lăsarea inculpatului în libertate prezintă un pericol concret pentru ordinea publică.

Ameninţările au fost proferate în timpul unei discuţi pe care inculpatul a avut-o cu o altă judecătoare, Corina Iacob, suspectă în dosar, care îi spunea că nu crede că poate convinge măcar o colegă de complet să dea o soluţie dorită de Puţura într-un dosar civil în care era parte soţia acestuia.

STENOGRAMELE interceptărilor DNA

Ovidiu Puţura: Şi ce mă de nu îi dau doi pumni în gură în Tribunal, de îi rup picioarele, o calc cu maşina… deci.. nu am mai auzit treburi din astea…este vorba de discutia cu suspecta care ii spunea că nu crede ca poate convinge macar o colega de complet să dea soluţia dorită de Puţura pentru soţia sa( deci trebuia să o convingă măcar pe una din judecătoare căci a treia ar fi rămas în opinie separată…)

 

Continuare!!!!

56 Vizualizari

- ADS -

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.