pentrucasamea.ro

- Advertisement -

dubaiaromas.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Ovidiu Tender patron pe jumatate din Senegal

Dupa ce in Romania sa cam „furat” tot,si bani nemunciti vin mai greu, Multi „oameni de afaceri” din Romania sau reorientat.catre tarile unde se poate face, exact ce sa facut in Romania in ultimi 22 de ani, Adica furt, national,avere mare, etc.

 

In acesta categorie se afla si Ovidiu Tender care mai nou, sa reorientat cu afacerile catre aceste tari bananiere,de unde bani pot veni foarte usor,si legile sunt permisive, iar influenta banilor este foarte mare, Azi a aparut o stire care suna asa:

O limbă de pământ în interiorul Senegalului cu o mică ieşire în vest la Atlantic. Aceasta este Gambia, cea mai mică ţară africană, ca suprafaţă, şi doar cu  1,7 milioane de locuitori. Din cei 10.500 de km pătraţi cât are ţara, 5.000 i-au fost concesionate unui român. Ovidiu Tender, căci despre el e vorba, a câştigat de la Guvernul de la Banjul dreptul de explorare şi exploatare a unui perimetru  petrolifer egal cu jumătate din suprafaţa Gambiei.

Omul de afaceri spune că va va împărţi cu statul orice resursă va găsi pe terenul pe care-l exploatează.

Sursa + continuarea articolului pe money.ro

Ce mi sa parut foarte tare in decalaratia lui Tender, este asta: Voi împărţi cu statul, într-un anumit procent, tot ceea ce pot să produc acolo. Oare imparteala sa fie cu „prieteni din guvern”


Ovidiu Tender este cunoscut  pentru marea afacere RAFO Pentru cei care nu cunosc istoria lui, O puteti gasi pe unde descrierea mi se pare destul de buna, wikipedia.org

Sau: Wikileaks: 150 de milioane dolari, fraudă la RAFO Pentru mai multe informati apelati cu incredre la Cumatru „GOAGAL”

Oare afacerile din africa vor fi tot ca cele din Romania? Eu cred ca da!!!

27 Vizualizari

- ADS -

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.