pentrucasamea.ro

- Advertisement -

dubaiaromas.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

(P) Solutia ideala pentru prevenirea si indepartarea mucegaiului si a igrasiei !

Te confrunti cu problema mucegaiului si igrasiei in casa? In momentul in care ai realizat acest lucru probabil ca apelezi la metodele traditionale de a le elimina. Una din ele este folosirea unui inalbitor sau a clorului pentru a curata mucegaiul, metoda care este eficienta doar pentru o perioada scurta de timp si chiar periculoasa pentru sanatatea ta si a familiei tale. Inalbitorul este 99% apa, iar apa in exces, sau mai bine zis umiditatea, este cel mai important factor care creeaza problema mucegaiului.Daca nivelul de umiditate din incaperea in care ai observat igrasie ori mucegai ar fi mentinut la un nivel acceptabil acestea nu s-ar mai putea dezvolta si ai scapa de problema definitiv, protejand in acest proces si mobila sau obiectele din casa care sunt afectate de umiditatea ridicata.

 

CE ESTE MUCEGAIUL SI DE CE TREBUIE SA IL ELIMINI ?

Mucegaiul este o ciuperca microscopica ce apare in locurile umede, putin luminate si unde temperatura este relativ ridicata.  Des intalnit in nuante de verde, negru, galben sau alb, mucegaiul are nevoie de material organic pe care sa creasca, dar mai ales de umiditate. Intr-un mediu uscat acesta nu mai apare si nu mai generaza probleme precum astmul, probleme respiratorii, iritarea pielii sau a ochilor, corodarea lemnului sau a peretilor si multe altele. Anumite tipuri de mucegai, precum mucegaiul negru, pot fi fatale asa ca este esential sa actionezi cat mai repede pentru indepartarea si prevenirea acestuia.

SOLUTIA EFICIENTA DE ELIMINAREA A MUCEGAIULUI SI IGRASIEI.

Odata  aparut, mucegaiul trebuie sa fie indepartat, dar simpla indepartare nu rezolva problema. Pentru a scapa de mucegai trebuie sa elimini cauzele acestuia, iar principala cauza este umiditatea mai mare de un nivel de 60%. Un dezumidificator casnic, sau unul profesional, va mentine umiditatea in nivelul acceptat de 45% si 55% fara efort din partea ta, iar mucegaiul, exact ca o planta care nu este udata, nu se va mai putea dezvolta.
Mucegaiul care s-a dezvoltat deja trebuie eliminat cu grija, folosind apa, detergent si o perie dura si, foarte important, manusi, ochelari de protectie si o masca respiratorie. Iar odata eliminat si indata ce umiditatea din camera a fost adusa la un nivel acceptabil, problema mucegaiului si igrasiei va fi rezolvata.

ALTE BENEFICII ALE REDUCERII UMIDITATII CU UN DEZUMIDIFICATOR.

Eliminarea mucegaiului este un mare succes pentru ca astfel vei evita probleme de sanatate foarte deranjante, dar te vei putea bucura si de alte beneficii:
•    Va creste confortul teralecoair.romic din camera in care este instalat dezumidificatorul (iti va fi mai cald).
•    Protejezi mobila, lemnul si tamplaria care sunt afectate de umiditatea crescuta.
•    Va elimina alergenii si praful din camera.
•    Elimini mirosul neplacut din camera.
•    Reduci costurile de incalzire.
•    Scapi de insecte.
•    Reduci praful din atmosfera.
•    Prelungesti durata de viata a echipamentelor electronice.
•    Grabesti uscarea rufelor.
Toate astea in timp ce asiguri un mediu sanatos pentru tine si familia ta, iar alegerea unui dezumidificator este simpla daca stii dimensiunea camerei in care il vei amplasa. Exploreaza gama de dezumidificatoare casnice de la AlecoAir pentru a vedea ce ti se potriveste. Advertorialalecoair.ro

256 Vizualizari

- ADS -

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.