erotica.ro - Sex Shop Performant

- ADS -

erotic24.ro

- ADS -

- Advertisement -

Pasi simpli pentru a fi o leoaică în pat

sex-nebun2Vrei să știi ce îi face pe bărbați fericiți? Cu siguranță nu make-up tău realizat ca la carte și nici faptul că porți o rochie de designer. Orice bărbat își dorește o femeie goală, naturală, care să fie activă în dormitor.

Dacă simți că sexul și-a pierdut farmecul și că tu și partenerul ați intrat într-o rutină, nu te panica. Trage aer în piept și adu-ți aminte: sexul poate fi chiar distractiv. Iată 8 sfaturi pentru un upgrade instantaneu al vieții intime.

1. Fii deschisă

În mod ironic, discuțiile despre sex pot fi mai jenante și mai dificile decât sexul în sine. Cum să îi spui lui ce te excită? Simplu! Deschiderea în fața partenerului poate face diferența între o partidă fadă și una fierbinte, ca la început.

2. Nu lăsa imaginea corpului tău să te afecteze

Poți fi cea mai frumoasă femeie din lume, dar dacă ești nesigură, te costă scump. Ce dacă ai puțină celulită, vergeturi sau câteva kilograme în plus? Toată lumea are mici defecte. Iubitul tău te adoră pentru ceea ce ești tu per total, nu pentru un aspect anume. Iubindu-te exact așa cum ești, vei reuși să fii irezistibilă pentru jumătatea ta.

3. Preia conducerea

Ei, bine, da. Și în pat este nevoie de un lider. Așa că nu este nimic greșit să preiei tu conducerea. Astfel îți vei îndruma partenerul spre o partidă fierbinte, iar el va fi uimit să descopere leoaica din tine. Stabilește ritmul sexual propriu pentru a crește intensitatea orgasmului.

 

vibratoaredelux.ro

 

4. Mai multă distracție

Sexul nu trebuie limitat doar la dormitor – există o mulțime de locuri de explorat, cum ar fi bucătăria, dușul, scările sau liftul. Mare atenție, însă, să nu aveți spectatori

5. Folosește-ți imaginația

Rutina este plictisitoare. Condimentarea vieții sexuale presupune să experimentezi cât mai mult! Nu lăsa timiditatea să îți stea în drum.

6. Citește ficțiune erotică

Lecturarea unei cărți erotice este o modalitate foarte bună de a intra în propria ta minte și de a te pregăti pentru o partidă de sex nebun.

7. Încearcă jucăriile sexuale

Utilizarea regulată de jucării sexuale îmbunătățește experiența amoroasă și satisfacția ambilor parteneri.

8. Experimentează

Un mod simplu de a condimenta relația este să încercați în fiecare seară o nouă poziție.

 

114 Vizualizari

- ADS -

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.