pentrucasamea.ro

- Advertisement -

dubaiaromas.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Patronul Hexi-Pharma, Dan Condrea, a „murit” într-un accident rutier.

dan-condreaPatroul Hexi Pharma, Dan Condrea, a murit, duminica seara, in urma unui accident rutier.

Accidentul s-a petrecut in judetul Ilfov, masina la volanul careia se afla barbatul ciocnindu-se violent de un copac, transmit televiziunile de stiri.

Initial informatia nu era sigura, avand in vedere ca, desi asupra victimei s-au gasit actele de identitate ale lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, chipul barbatului a fost desfigurat in urma impactului. La putin timp dupa accident, insa, sotia lui Condrea a venit la fata locului si a reusit sa il identifice dupa haine, potrivit Romania TV.

Dan Condrea era singur in masina. Accidentul a avut loc in apropierea fabricii Hexi Pharma, intre Buftea si Corbeanca. In zona respectiva nu exista nicio curba, drumul este drept si fara obstacole, ceea ce i-a facut pe anchetatori sa ia in calcul si ipoteza sinuciderii. Mai mult, Digi 24 transmite ca in zona nu exista urme de franare.

 

Firma lui Dan Condrea, Hexi Pharma, se afla in mijlocul unui scandal izbucnit dupa ce Catalin Tolontan a dezvaluit in Gazeta Sporturilor ca dezinfectantii furnizati spitalelor au concentratii mai mici decat cele inscrise pe eticheta, informatiile fiind confirmate de testele de laborator cerute de Ministerul Sanatatii.

Printre consecintele acestor dezvaluiri amintim demisia ministrului Patriciu Achimas Cadariu, dar si deschiderea unui dosar penal si controale inopinate la Hexi Pharma dar si la numeroase unitati spitalicesti din tara.

 

Romania Lucrului Bine Facut!

1.370 Vizualizari

- ADS -

5 Comentarii
 1. cornel spune

  Sigur, varianta sinuciderii este cea mai convenabila pentru toti.

 2. Radu spune

  A fost omorat! Stia multe. Erau multi implicati in furturile Hexi Farma. Multi din politica si servicii. A fost omorat la momentul oportun. Acum se inchide ancheta si criminalii din politica si servicii raman nepedepsiti si cu banii furati. Peste 1-2 ani se reia afacerea.

 3. marius spune

  Romania asasinatului BINE facut!

 4. ana spune

  Al cui o fi cadavrul ?

 5. Cosa Nostra spune

  Cosa Nostra mic copil pe langa amploarea care o ia MAFIA ROMANA. Ce-i periculos e ca totul se intampla sub obladuirea adunaturilor de hoti din parlament,justitie,politie,servicii si lumea interlopa.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.