pentrucasamea.ro

- Advertisement -

dubaiaromas.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Pedeapsa 5%. In cazul fetitei moarte de rabie!

Dupa cum bine se stie,viata unui om de rand, in romania, este zero. Iar telul institutilor din romania, este doar depopularea romaniei, Aceasta se face in doua feluri. Prin omor, direct sau indirect, si prin obligarea romanilor de a emigra in masa.

Daca moare un om de rand, aici ma refer la oamenii, saraci, nu la bogatasi,parlamentari,avocati etc. astia sunt perla romaniei.Nu este o problema, ba chiar asasinul este premiat,si incueajat sa omoare din nou.

Si mai revin cu ideea mea. Sistemul sanitar din romania, este in coma profunda.medici sunt niste jeguri ordinare, spagari ordinari etc.

Acum aprox. o saptamana, A aparut o stire.

Se moare de rabie şi în secolul 21. O fetiţă de numai cinci ani, dintr-o localitate băcăuană, a murit la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi după ce a fost muşcată de un câine. Rudele susţin că au dus-o a doua zi la Urgenţă, însă medicii nu i-au administrat vaccinul antirabic, ci au trimis-o la oftalmolog

Fetiţa a fost muşcată de un câine maidanez anul trecut, la jumătatea lunii decembrie. A fost dusă la Urgenţe a doua zi.
„Dimineaţa la prima oră am fost cu ea la urgenţă la Spitalul din Bacău, după care un medic de-acolo ne-a trimis cu ea la un oftalmolog, deci nicidecum să se facă un atirabic de-ăsta, cum se zice. Ne-am dus  la cabinetul particular la oftalmolog”, a declarat unchiul fetiţei, Mihai Varga. Săptămâna trecută, starea fetei s-a agravat, iar părinţii au dus-o la Spitalul de Pediatrie din Bacău. Citeste mai mult pe REALITATEA.NET:

Dupa cum era de asteptat, nimeni nu este vinovat, iar pedeapsa este, de o nesimtire fara margini. Azi a venit si stirea.

Sancţiune minimă

Reţinerea de cinci la sută din salariul aferent unei singure luni este sancţiunea minimă prevăzută de Codul Muncii, atât ca durată, care se putea aplica până la trei luni, cât şi ca procent, care putea ajunge la 10 la sută. „La baza luării acestei decizii de sancţionare au stat notele explicative date de cei trei medici. Regulamentul de organizare şi funcţionare al SJU Bacău, Regulamentul intern al instituţiei şi referatul Comisiei de disciplină din cadrul spitalului, din 5 martie, prin care se constată neîndeplinirea atribuţiilor prevăzute în fişa postului. Sancţiunile decise de conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Bacău au în vedere latura administrativă a activităţii desfăşurate de cei trei medici. Potrivit legii, Colegiul Medicilor este singurul organism care ar putea decide o eventuală sancţionare profesională a acestora”, a declarat, marţi,  purtătorul de cuvânt al SJU Bacău, Mirela Romaneţ. Citeste mai mult pe REALITATEA.NET:

Mai pe romaneste, daca este sa calculam, dupa salarile care le declara, jegurile astea imputite,Salarul este de 800 lei. viata unui om sarac costa: 40 lei(400 mii. vechi) Incredibil dar adevarat!

Sa nu mai calculam, ca viata unui caine este mai valoroasa decat a unui om. costul intretinerii unui caine, este de 12 lei, pe zi.

Halal tara, In conditile date. romania va disparea de pe harta, in max. 50 de ani,Iar hoti astia ordinarii, pot spune „Avem o tara noua”

19 Vizualizari

- ADS -

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.