pentrucasamea.ro

- Advertisement -

dubaiaromas.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Pedofili, Betivii si Curvele se RĂZGÂNDESC. Petiţia pentru un NOU referendum BREXIT

ENGLEZ = pedofil_curva_betiv După doar două zile de când s-a votat ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană, aproape trei milioane de britanici au semnat o petiţie prin care cer reorganizarea referendumului. Ideea de a rupe ţara din Uniunea Europeană nu este pe placul celor aproape trei milioane de englezi care au semnat această petiţie, rezultatul referendumului care a aprobat ruperea provocând şi proteste de strată la Londra. Tinerii, în special, se opun ieşirii din Uniunea Europeana.

Petiţia online adresată Parlamentului Britanic prin care se solicită organizarea unui al doilea referendum, numara duminică dimineaţă 2,906,055 de semnături. Este un număr record de semnături adunat în mai puţin de două zile.

Parlamentul britanic este astfel obligat să ia în considerare o dezbatere pe această temă, dat fiind faptul că petiţia a depăşit limita de 100.000 de semnături.

Petiţia a devenit destul de populară, încât sâmbătă, la doar o zi după rezultatul referendumului, avea două milioane de semnături, media pe minut fiind de aproximativ 3.000 de semnături. englezoaica betiva si grasa

Potrivit raportului, cele mai multe semnături vin din zona în care s-a votat pentru rămânerea în UE, în special Londra.

Vineri, prim-ministrul britanic David Cameron, anunaţa că nu va avea loc niciun al doilea referendum. Acesta a anunţat că va demisiona după ce a eşuat campania sa de a menţine Marea Britanie în UE.

1.139 Vizualizari

- ADS -

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.