pentrucasamea.ro

- Advertisement -

dubaiaromas.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Percheziţii la mai multe adrese ale Hexi Pharma şi acasă la patronul Dan Condrea

Hexi-Pharma (Copy)Ancheta în cazul dezinfectanţilor diluaţi capătă noi proporţii. După ce reprezentanţii Hexi Pharma s-au plâns că stau cu dezinfectanţii sigilaţi în fabrică şi nu vine nimeni să îi ridice poliţiştii au deschis la mai multe locaţii care aparţin companiei de produse farmaceutice. De asemenea, percheziţii au loc şi la Dan Condrea, patronul firmei, la alţi 4 medici, dar şi la spitalele unde au fost găsite probe neconforme, transmite B1TV.

Poliţiştii şi reprezentanţii Ministerului Sănătăţii ridică documente de la sediul central Hexi Pharma din Bucureşti, dar şi probe din biocizi de la depozitul din localitatea Mogoşoaia, potrivit Mediafax.

Poliţişti de la Direcţia Economică din cadrul Poliţiei Române și reprezentanţi din Ministerul Sănătăţii sunt la spitalele din Capitală şi din ţară unde, la verificările făcute iniţial, au fost găsite probe neconorme pe dezinfectanţi.

Aceasta este prima acţiune de la începerea anchetei, percheziţiile fiind făcute sub coordonarea Parchetului General.

Procurorii Parchetului General au început urmărirea penală in rem pentru „zădărnicire a combaterii bolilor” şi „falsificarea şi substituirea de alimente sau alte produse” în cazul dezinfectanţilor din spitale, a anunţat, miercuri, Parchetul General printr-un comunicat de presă.

34 Vizualizari

- ADS -

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.