pentrucasamea.ro

- Advertisement -

dubaiaromas.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Petitie ANONYMOUS la Casa Alba. atacurile DDoS sa devina forme legale de protest

anonymous-jpgPe , Anonymous a initiat zilele trecut o petitie si are nevoie de 25.000 de semnaturi pana pe 6 februarie pentru a fi pusa in discutie in forumuri mai inalte.

Prima petitie legala a celor de la Anonymous, cum probabil ca va intra in istorie, vizeaza legiferarea atacurilor de tip DDoS (Distributed Denial of Service) ca o forma de protest legala. Pe langa faptul ca in textul petitiei grupul sustine ca aceasta forma de protest ar trebui sa intre sub incidenta libertatii de exprimare, tot acolo exista o comparatie interesanta. Anonymous sustine ca atacurile de tip DDoS sunt similare cu manifestarile de genul Occupy WallStreet. Prin prisma faptului ca nu permit accesul la un site utilizatorilor obisnuiti, acest comportament este similar cu cel al manifestantilor care nu permiteau in timpul protestului accesul la diverse institutii.

Pe langa legiferarea atacurilor DDoS, tot membrii grupului cer eliberarea tuturor persoanelor arestate pentru astfel de atacuri. In plus, toti indivizii dupa ce vor fi eliberati ar trebui sa nu mai aiba in cazier respectiva arestare. playtech.ro

Eu, cred ca este o idee buna, si corecta!! Semneaza si TU

31 Vizualizari

- ADS -

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.