pentrucasamea.ro

- Advertisement -

dubaiaromas.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Politisti de la sectile 1-3 sunt DOAR nişte găinari

Tot spun pe aici, ca carima organizata este la conducerea romaniei! multi spun ca aberez, dar nu este asa!!! Ieri a inceput un scandal de crima organizata, in care sunt implicati mai multi militie din 2 secti de militie din Bucuresti,(sectile 1-3)  Stirea suna asa: Percheziţii la secţiile de poliţie 1 şi 3 din Capitală, dar şi la locuinţele mai multor poliţişti. 31 de agenţi de poliţie de la Ordine Publică din Bucureşti au fost ridicaţi de DGA şi DNA marţi dimineaţă şi duşi la audieri. Ei sunt acuzaţi de luare de mită, abuz în serviciu contra intereselor publice, favorizarea infractorului, complicitate la prostituţie, complicitate la proxenetism, lipsire de libertate în mod ilegal sau tortură.

Sursa FOTO: http://constantingheorghe.blogspot.com/

DAR astea sunt lucruri normale in Romania!!! Azi a aparut o declaratie  facuta de Vasile Viorel, şeful Poliţiei Capitalei.Declaratia suna asa:

Poliţiştii din Capitală acuzaţi de tortură şi luare de mită nu făceau parte dintr-o reţea, sunt nişte găinari. Aşa a declarat chestorul Vasile Viorel, şeful Poliţiei Capitalei. dcnews.  

Aparent pare o declaratie banala, Dar sa vedem ce inseamna GAINAR intre hoti;(care sunt de 4 catalogati cam asa)

  • Categoria calitatea  1: Cei care fură miliarde, in general ii vedem in institutile statului,politicieni, fie de la putere sau din opoziţie, „oameni de afaceri”  primarii,judecatori,procurori etc. Astia fura legal(sunt floarea hotilor)
  • Categoria calitatea 2:  Sunt cei care  fac escrocii, care prin prostirea oamenilor  fură  case, masini etc.
  • Categoria calitatea 3: Aici sunt inclusi  interlopi, care prin instaurarea fricii şi groazei obliga oameni sa plateasca taxe de protecţie, prostitutie etc.

Astea 3 categorii in general fac parte din crima organizata,cu ramificati politice,in justitie,militie(ramificati la nivel inalt)

Iar acum vine categoria gainarilor,:

  • Categoria calitatea 4; Aici se incadreaa deseurile,cei care fac de ras breazla hotilor, găinarii. Care-ţi fură portofelul.telefonul, stergatoarele de la masina,presul de la usa,covorul de pe batator,fier vechi,o paine etc.

Dece am facut acesta comparatie? Daca cei 31 de militieni sunt „gainari” prin acuzatile aduse,luare de mită, abuz în serviciu contra intereselor publice, favorizarea infractorului, complicitate la prostituţie, complicitate la proxenetism, lipsire de libertate în mod ilegal sau tortură. Daca astia sunt catalogati „gainari” nu ne ramane decat sa ne imaginam ce fac cei care sunt in celelalte 3 categorii!!!

Dupa parerea mea,cele spuse de seful politiei suna cam asa: Ce va tot cacati pe voi!!  Iar astia sunt gainari din militie!!!

Aveti incredere in militie??

23 Vizualizari

- ADS -

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.