pentrucasamea.ro

- Advertisement -

dubaiaromas.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Polițistul-PEDOFIL a fost REȚINUT!

Eugen Stan, POLIȚISTUL-PEDOFIL

Bărbatul suspectat că a agresat sexual doi copii într-un lift al unui bloc din cartierul Drumul Taberei, București, a fost prins de oamenii legii și ulterior reținut pentru 24 de ore, luni. Potrivit polițiștilor, agresorul și-a recunoscut faptele. Bărbatul este agent la Poliția Rutieră și a lucrat anterior la Jandarmerie.

Bărbatul suspectat că a agresat doi copii a fost reținut pentru 24 de ore, luni, procurorii urmând să facă o propunere de arestare pentru 30 de zile.

”Procurorii criminalişti din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore faţă de inculpatul S.E. sub aspectul săvârşirii a două infracțiuni de agresiune sexuală.

În ziua de 05.01.2018, în intervalul orar 10:10-10:55, în incinta unui bloc din sectorul 6 – în lift și pe palierul etajului 8 – inculpatul S. E. a pupat-o pe obraji, pe gură și în zona abdominală și i-a pus mâna în zonele intime persoanei vătămate, minoră, în vârstă de 5 ani și l-a pupat pe obraji pe minorul în vârstă de 9 ani.
În cauză urmează să fie sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Sectorului 6 în vederea luării măsurii arestării preventive a inculpatului pe o durată de 30 de zile”, anunță un comunicat al Parchetului.

Suspectul, Eugen Stan, potrivit surselor, a fost prins de oamenii legii în cursul zilei și dus la Poliția Capitalei, unde a fost interogat. El și-ar fi recunoscut faptele, iar anchetatorii încearcă să-și dea seama dacă ce spune bărbatul este real sau nu.

Potrivit Realitatea TV, suspectul are 45 de ani, este divorțat, are doi copii și lucrează la Poliția Rutieră. Biroul de presă al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) a confirmat faptul că bărbatul este angajat al instituției.

E venit din 2010 de la Jandarmerie, mai are o infracţiune prin 2015, parcă. Informaţia a plecat de la Brigada de Poliţie Rutieră. Stan Eugen, ca persoană fizică, a comis o infracţiune. Sigur că e o problemă de sistem de ce a rămas acolo. Era şoferul unui şef de serviciu. Şi-a recunoscut fapta, din câte ştiu eu”, a spus și liderul Sindicatutului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual, Dumitru Coarnă.

MONICA DAJBOG, comisar şef de poliţie, a precizat că chiar colegii de la Poliția Rutieră sunt cei care l-au recunoscut pe suspect.

În 2015, același suspect ar fi fost surprins de camerele de supraveghere dintr-un bloc în timp ce agresa trei fetiţe


Sute de polițiști l-au căutat pe suspect în weekend. „Te vom găsi! Ești prioritatea noastră” a transmis Poliția Română în mesajul de pe Facebook, duminică.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, au fost efectuate investigaţii într-un perimetru extins – 50 de străzi, dintre care nouă principale, şi aproximativ 200 de blocuri.

„În ziua de 6 ianuarie, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei au preluat efectuarea urmăririi penale în cauză, cercetările iniţiale fiind efectuate de Secţia 22 Poliţie. În aceeaşi zi, cei doi minori au fost examinaţi la Institutul Naţional de Medicină Legală ‘Mina Minovici'”, se arată în comunicat.

Bărbatul este suspectat că a agresat sexual doi minori, în vârstă de 5 şi 9 ani, într-un lift din Drumul Taberei, București.

 

 

 

A scăpat de un dosar penal

Agentul Eugen Stan a reuşit să scape de un dosar penal de agresiune, după ce victima şi-a retras plângerea.

„Acum un an, a avut un dosar penal pentru hărţuire. A hărţuit o femeie, a fost şi reţinut atunci 24 de ore. Dar dosarul a fost închis pentru că femeia şi-a retras plângerea. De atunci, colegii l-au poreclit «violatorul». Cineva l-a ţinut în braţe la BPR, el a venit direct şofer, nu a lucrat niciodată ca agent de teren. Rene Vornicu nu are nevoie de şofer personal, poate să-şi conducă maşina singur. Până la urmă, îl plătim din banii noştri“, a dezvăluit, pentru „Adevărul“, Iulian Surugiu, liderul Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie.

Sindicalistul spune că testarea psihologică a poliţiştilor este o simplă formalitate, iar problemele s-au perpetuat în timp.

„Testarea psihologică la Brigada Rutieră este aproape o formalitate. Agenţii sunt băgaţi la grămadă într-o sală şi dau teste-grilă. Să nu-şi magineze nimeni că psihologul stă faţă în faţă cu fiecare poliţist. Doar bifează nişte căsuţe… Din păcate, acum vedem rezultatul politicii duse de guvernanţi împotriva Poliţiei Române. Problemele grave s-au perpetuat, iar acum culegem roadele“, a mai spus Iulian Surugiu.

46 Vizualizari

- ADS -

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.