pentrucasamea.ro

- Advertisement -

dubaiaromas.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Premierul bulgar ia la misto Romania: vom cumpăra gaze de şist ieftine din România

Dupa ce Bulgaria le-a dat piciorul in cur celor de la chervon, pentru ca ei tin la tara lor, si normal mafia lor nu fura 99% din tara, Ei au interxis extragerea de gaze de sist, prin fracturare. defapt cam toate tarile lumi, au facut asta. Doar in romania sa dat unde verde acestui genocid.Normal ca pe spagile luate, ei pot pleca in orice tara, in care acest genocid este interzis.

Gazele de sist

Mii De Oameni Protesteaza In Barlad, Împotriva Exploatarii Gazelor De Sist

Cum totul decurge bine in romania, Si bulgari au protestat la a ambasada romaniei de la Sofia. pentru a nu aproba acest genocid. Iar in romania, toata lumea doarme! Ei sau resemnat, pentru ca romani sunt un popor de plante, pe cale de disparitie.

Bulgarilor lra ramas, doar sa ne ia la misto.

„Dacă românii vând gaze de şist ieftine de la Chevron, va exista o conductă, de ce să nu cumpărăm dacă le-am interzis aici şi suntem aşa bogaţi ca să cumpărăm de la România”, a declarat Borisov, întrebat dacă eventuala centrală termoelectrică de la Belene ar putea fi alimentată cu gaze de şist din Bulgaria.

Nenea Boiko Borisov, in romania interesul pentru tara este ZERO. intersul crimei organizate este principal. Lasa romani sa dispara de pe acest pamant, si  sa veniti voi sa ocupati acest teritoriu, Pacat ca pana atunci, va deveni un desert,

19 Vizualizari

- ADS -

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.