pentrucasamea.ro

- Advertisement -

dubaiaromas.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Profesoară, prinsă în timp ce făcea sex cu un elev

Deşi era căsătorită, Eppie Sprung Dawson, din Scoţia, a sedus un elev în vârstă de 17 ani. Mai mult, la mijloc se pare că a fost şi un mic şantaj, profesoara promiţându-i tânărului, care este dislexic, că dacă îi va satisface poftele carnale îl va ajuta cu temele pentru acasă.

Elevul şi profesoara porno şi-au consumat relaţia chiar pe bancheta din spate a maşinii cadrului didactic, însă, spre ghinionul lor, au fost prinşi în fapt chiar de o patrulă de poliţie.

Pusă sub acuzare pentru că a întreţinut raporturi sexuale cu un minor, profesoara şi-a recunoscut vina şi a fost condamnată de un tribunal să presteze muncă în folosul comunităţii. De asemenea, ea a fost inclusă pe lista infractorilor sexuali. În plus, ea a fost suspendată din învăţământ pentru doi ani, iar acum Ministerul Educaţiei din Scoţia va trebui să decidă dacă femeia în vârstă de 27 de ani va fi oprită definitiv de la a lucra cu copii sau cu adulţi vulnerabili.

După gestul său reprobabil, Eppie Sprung Dawson a fost părăsită de soţul său, însă nu a rămas singură, ea trăind acum chiar cu elevul pe care l-a sedus, Matthew Robinson, care între timp a împlinit 18 ani.

 

 

127 Vizualizari

- ADS -

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.