pentrucasamea.ro

- Advertisement -

dubaiaromas.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

PROGENITURA COMUNISTA: Serghei Mizil, „Stati in p…a mea la voi acolo, ati votat contra ‘ciumei rosii’! 

0

Serghei Niculescu Mizil, vedeta a emisiunilor de showbiz si  apropiat al unor figuri de seama din PSD, a lansat un val de injuraturi suburbane la adresa romanilor din Italia. El este nemultumit ca acestia au votat impotriva „ciumei rosii” iar acum vor sa se intoarca in tara.

„Nu se poate ce se intampla la ora actuala in tara asta. Am avut asociati, oameni, romani plecati in Italia. Intelegeti-ma bine ce spun. Nu ma refer la toti romanii din Italia. Ma refer la cei cu ‘como se dice’. Pai da-te in sloboz, in mortii ma-tii, acum cand a venit coronavirusul veniti pe capete inapoi? Pai, nu va mai e frica de ciuma rosie? E mai periculoasa decat virusul.

Pana acum, numai ‘ciuma rosie’. L-ati votat pe Iohannis, unde ati vazut zilele astea ca apare? Senchi, al nostru… nimic.

Voi ati votat trei zile si ati votat Iohannis, stabilitate, v-ati pisat pe mine, eu cetatean roman care votez o zi. De ce sa votez eu o zi si voi trei zile? Acum cand ati dat de ananghie, toti vorbeau stricat romaneste, aveau accentul ala italienesc. Ridicau vocea. Stati la voi acolo, baga-mi-as pula in mama voastra, stati acolo.

Acuma, senchi, veniti pe toate caile si va ascundeti in Romania. Stati in pula mea la voi in Italia. Bai, daca sunteti smecheri si ati votat si v-ati pisat pe Romania, si acum ‘ciuma rosie’, acum veniti smecheri acasa. Stati in pula mea la voi acolo”, a spus Serghei Niculescu Mizil intr-o evidenta stare de ebrietate.

 

Serghei Mizil a făcut bani grei pe vremea comunismului, profitând de faptul că era fiul liderului comunist Paul Niculescu Mizil. Aducea lucruri din străinătate, pe care românii nici nu le visau (aparate video, casete, geci de blugi) și pe care le vindea în țară, a câștigat sume fabuloase din bișnită pe vremea lui Ceausescu, echivalentul unei Dacii, la o lună jumătate.

Serghei Mizil, fost bișnițar pe vremea lui Ceaușescu, astăzi afacerist

Serghei Mizil nu este doar un personaj comic care face furori la emisiunile de divertisment, ci și un om de afaceri care știe foarte bine în ce business-uri să-și plaseze banii. Fire boemă, Serghei Mizil nu a avut până în 1989 acces direct la putere, dar s-a învârtit în mediile ei. Cu toate că, după diplomă, e artist plastic, acum a ajuns om de afaceri.

Afaceristul este cunoscut pe piața gastronomiei Bucureștene mai întai ca acționar al restaurantului La Cena, care este un restaurant de succes, care se bazează pe bucătăria Italiană, fiind situat pe Maria Rosetti și în proiectul La Cena 2, de lângă Casa Căsătoriilor, din Sectorul 3.

Controversatul „om de afaceri a mai deținut un restaurant pe bulevardul Tomis din Constanța ”La doi vagabonzi”, un restaurant curat, în care se reflecta umorul și neconvenționalul, care nu a funcționat însă prea mult timp. Meniul era realizat în mod apetisant și cu o doză de picanterie, fiint prezentat ca un ”cotidian de haleală și macheală”. Câteva denumiri haioase date preparatelor sunau ca în felul următor: ”Inteligența gaborului”- creierul pane; mândria milițianului”- fudulii de curcan; ”Specialitatea denunțătorului”- limbă cu măsline; ”Cafteala gardianului” – coastele de porc.

În afară de cele două restaurante, cel din București și celălalt pe litoral, la Constanța, acum este în majoritatea timpului șef de șantier, A ieșit din zona de confort profesional, adică afaceri cu restaurante și a intrat într-un business imobiliar, afaceristul  a construit un bloc cu parter și patru etaje, în zona de nord a Capitalei. Suma investită de acesta și de soția lui în acest bloc a fost în jur de 700.000 euro, iar apartamentele s-au vândut ca ”pâinea caldă”, rămânând doar câteva apartamente de lux cu terasă.

 

 

10 Vizualizari

- ADS -

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.